2777
2789

منم از طريق وب به ايتا وارد ميشم

دوست عزيزم ممنون ميشم عضو كانال ايتام بشي

لينك داخل امضام نوشته شده🌹

ميشه عضو كانال ايتام بشي🥺قيمتام خيلي ارزونه به حمايتتون نياز دارم https://eitaa.com/RangiLand2

باید تحت وب بریزی من ایتا دارم تحت وب

{۱۴۰۲/۸/۱۷} بهترین تاریخ عمرم>> :)))❤️❤️وزن الانم۶۲|هدف اول ۵۵|هدف نهایی ۵۰😁تو تاپیک های جن و ارواح حتمااا تگم کنین😃 ✋🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا نریز هم  هک میکننن راحت  هم میگن پر ویروسه

الکی نگو

{۱۴۰۲/۸/۱۷} بهترین تاریخ عمرم>> :)))❤️❤️وزن الانم۶۲|هدف اول ۵۵|هدف نهایی ۵۰😁تو تاپیک های جن و ارواح حتمااا تگم کنین😃 ✋🏻
شنیدم  اطلاعات کاربرها‌رو راحت پخش میکنن و اینکه مثل تلگرام امنیت نداره  ویروس داره همش& ...

پ چرا گوشی من چیزیش نشده؟

پ چرا گوشی من چیزیش نشده؟

اونو من نمی‌دونم 

ولی نشون میداد اطلاعات کاربر ها راحت دست خودشونه 

و اینکه جدیدا هم اسنپ اطلاعات کاربراش  هک شده بود مگه ندیدی ؟ اسنپ هم ایرانیه ایتا هم ایرانیه 

عمرا به امنیت تلگرام برسن یا واتس اپ 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
تپسی چی

اونو نمد

هرچی ک دان نمیشه رو باید تحت وب باشه

اونو من نمی‌دونم  ولی نشون میداد اطلاعات کاربر ها راحت دست خودشونه  و اینکه جدیدا هم اسن ...

اسنپ و با ایتا مقایسه میکنی😑

اسنپ و با ایتا مقایسه میکنی😑

فک کردی فرق دارند ؟ 

ایتا هم داخلیه 

تو اینستا نشون میداد که کل اطلاعات کاربرها ایتا پخش شده یه زمانی پیام هاشون عکس شون به همه چی دسترسی داره 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️