2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیال پردازی بیش از حد طبیعی که دیگه داره زندگیمو مختل میکنه

ینی قرص میخوری ک خیال پردازی کنی یا بر عکس

مادرم ،مهم نیست چند سال است که از پیش من رفته‌ای، همیشه دعا می‌ کنم که یک بار دیگر صورتت را ببینم. دلم برایت تنگ شده است! اگه امضام میخونی لطفا دعا کن منم برم پیش مامانم 

ینی قرص میخوری ک خیال پردازی کنی یا بر عکس

قرصی نمیخورم

زیاد خیال پردازی میکنم در حدی که زندگیم داره داغون میشه

با قرص میزارن کنار بعضیا

که دیگخ خیال پردازی نکنن

قرصی نمیخورمزیاد خیال پردازی میکنم در حدی که زندگیم داره داغون میشه با قرص میزارن کنار بعضیا که دیگ ...

خب خودت سرگرم کن فیلم یا ی کاری ک دقت بخاد

مادرم ،مهم نیست چند سال است که از پیش من رفته‌ای، همیشه دعا می‌ کنم که یک بار دیگر صورتت را ببینم. دلم برایت تنگ شده است! اگه امضام میخونی لطفا دعا کن منم برم پیش مامانم 

یه چیزی میتونه باعث بشه آگاهانه بری کار بکنی مثلا درس

یا ظرف شستن و سعی کنی در اون زمان تمرکزت رو بزاری رو یه چیز تو دنیای واقعی و هر چقدر مرش ذهنی داشتی دوباره برش گردونی سره اون یه موضوع

مورد دوم توکل به خدا

بله با توکل به خدا هر جیزی امکان پذیره بی دارو و دکتر و ..

وقت ظرف شستن هم میرع تو خیال پردازی میتونه اون زمان اهنگ گوش کنه و سعی کنع بهش تمرکز کنه یا هر کار دیگی فقط. تمرکز کنه و نمیشه یهویی کنار گذاشت استرش نداشته باشه اروم اروم نگار میزاره فقط سعی کن بیکار نمونی ک خیال پردازی کنی

از هوش مصنوعی راهنمایی گرفتی؟ ازش بپرس خیلی راه های خوبی پیشنهاد میده معمولا

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨