2777
2789

بچه ها توروخدا بحث رو به حاشیه نبرید نگید نه میاد یه بلایی سرت میاره اونجوری نیست دوبار اومده خواستگاری ولی بابام مخالفه

یدونه همسایه داریم طبقه پایینه این انقد فضوله که نگم ، هرکی زنگو میزنه این درو باز میکنه نگاه میکنه ببینه کی میاد کی میره ، چند روزه بنایی دارن دیگه بدتر ، حالا دو روزه نامزدم میخواد بیاد کادو بده بنده خدا هرروز با ذوق میگه بیارم ببین خوشت میاد ، ولی من میترسم این فضول بره به مامان و بابام بگه یه نفر اومد خونتون چون خودشون نیستن ، بابام سرکاره مامانمم شهرستانه

امروز قرار بود مرتیکه بره سرکار ولی نرفته صدای تق تق داره از پایین میاد ، حالا موندم چطوری به نامزدم بگم امروز هم نمیشه که بیاد 😔 بیرون هم نمیتونم برم چون اگه بابام زنگ بزنه بیرون باشم دماغشو آویزون میکنه

توروخدا سرتون تو زندگی خودتون باشه چی بهتون میرسه از فضولی کردن تو زندگی بقیه ، طرف چطوری روش میشه درو باز کنه نگاه کنه آخه ، بخدا اگه دست خودم بود میرفتم دم خونش میگفتم چیه چی میخوای دنبال چی هستی آخه

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبلا نامزد معنای متفاوت تری نداشت؟!

خدایا بابت هر شبی که بی شکر سر بر بالین گذاشتم، بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغاز کردم، بابت لحظات شادی که به یاد تو نبودم،بابت هر گره ای که به دست تو باز شد و من به شانس نسبت دادم،بابت هر گره ای که به دستم کور شد و من تو را مقصر دانستم،مـــرا ببـــخـش ….کمک کن تا بفهمم تو، کنار منی، نه روبروی من!
پنج دقیقه برو برگردباباتم زنگ زد بگو دسشویی بودم

آخه میگه بیام یکم پیشت بشینم یکم حرف بزنیم خیلی وقته همو ندیدیم

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

اگه پنجره ای دارید که سمت درب خونه نیست مثلا پنجره های پشتی ساختمون بگو از اونجا بیاره پرت کنه برات😂

یا بگو لباس پستچی بپوشه بیاد دم در بگه بسته اوردم برا طبقه دوم

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️