2777
2789

منم از طريق وب به ايتا وارد ميشم

دوست عزيزم ممنون ميشم عضو كانال ايتام بشي

لينك داخل امضام نوشته شده🌹

ميشه عضو كانال ايتام بشي🥺قيمتام خيلي ارزونه به حمايتتون نياز دارم https://eitaa.com/RangiLand2

باید تحت وب بریزی من ایتا دارم تحت وب

{۱۴۰۲/۸/۱۷} بهترین تاریخ عمرم>> :)))❤️❤️وزن الانم۶۲|هدف اول ۵۵|هدف نهایی ۵۰😁تو تاپیک های جن و ارواح حتمااا تگم کنین😃 ✋🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا نریز هم  هک میکننن راحت  هم میگن پر ویروسه

الکی نگو

{۱۴۰۲/۸/۱۷} بهترین تاریخ عمرم>> :)))❤️❤️وزن الانم۶۲|هدف اول ۵۵|هدف نهایی ۵۰😁تو تاپیک های جن و ارواح حتمااا تگم کنین😃 ✋🏻
شنیدم  اطلاعات کاربرها‌رو راحت پخش میکنن و اینکه مثل تلگرام امنیت نداره  ویروس داره همش& ...

پ چرا گوشی من چیزیش نشده؟

پ چرا گوشی من چیزیش نشده؟

اونو من نمی‌دونم 

ولی نشون میداد اطلاعات کاربر ها راحت دست خودشونه 

و اینکه جدیدا هم اسنپ اطلاعات کاربراش  هک شده بود مگه ندیدی ؟ اسنپ هم ایرانیه ایتا هم ایرانیه 

عمرا به امنیت تلگرام برسن یا واتس اپ 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
تپسی چی

اونو نمد

هرچی ک دان نمیشه رو باید تحت وب باشه

اونو من نمی‌دونم  ولی نشون میداد اطلاعات کاربر ها راحت دست خودشونه  و اینکه جدیدا هم اسن ...

اسنپ و با ایتا مقایسه میکنی😑

اسنپ و با ایتا مقایسه میکنی😑

فک کردی فرق دارند ؟ 

ایتا هم داخلیه 

تو اینستا نشون میداد که کل اطلاعات کاربرها ایتا پخش شده یه زمانی پیام هاشون عکس شون به همه چی دسترسی داره 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️