سلام بچها کسی از شما یا اطرافیانتون تجربه درست کرذن دندان با بیهوشی داشته ؟؟؟من بشدددددت از دندون پزشکی میترسم..تمام دندونهام تا پارسال سالم بودن و توی این یکسال اخیر پنج تا از دندونام خراب شدن و انقدر ترس داشتم که نرفتم درست کنم و همه به عصب رسیده،الان شنیدم با بیهوشی همرو درست میکنن..میخوام برم یکجا همرو درست کنم با بیهوشی..خواستم بدونم کسی از شما تجربشو داشته ؟؟؟
ببین امپوله هم قابل تحمله برام!اون دستگاه که میندازه تو دهنتو و تا مغز استخونت سوت میکشه دیووونم میک ...
والله من هرکیو میبینم از ترسم میفهمه مسخره میکنه میگه اخه بعد از سوزن ک ادم دیگه چیزی نمیفهمه اما من کل مراحل تراشیدن دندنمو درد میکشم و انگار داره مغز استخونمو تراش میده انقدر درد بدیه😖واقعا بقیه این درو ندارن؟
من اسم عصب کشی که میاد میمیرممممم از ترس.از صدای دستگاه،از اون امپوله!!از اون صدایی که توی مغزت میاد ...
ببین یه دندون پزشک کودکان پیدا کن باهاش صحبت کن
من یکی از دوستام یادمه اینجوری کرد و خب معمولا با حوصله ترن مخصوصا که میگی حساسی من دیدم یه سری کلینیکا با بیهوشی هم انجام میدن ولی توصیه نمیکنم به شخصه حقیقتا 😑
خواهرزاده من شش سالش بود بیهوش کردند و دندوناشون درست کردند
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
دقیقاا منم همین فکرو میکنم چطور بقیه احساس نمیکنن این درد و که فاااجعست🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
من ک باور نمیکنم سِر شدنو🤦♀️یا اینکه میگن اصلا هیچی نمیفهمی😐ولی خب من دقیقا وقتی داشت عصبارو میکشت دیگه درد نداشتما!اما تا لحظه اخر تراشیدن جون کندم🤦♀️