2777
2789
عنوان

بیهوشی برای درست کردن دندان🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 4099 بازدید | 94 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین منم خودم متنفرم از دندون پزشکی فقط راست شو بگم همون بی حسی که میزنه یکم درد داره بقیه شو اصلا ن ...

ببین امپوله هم قابل تحمله برام!اون دستگاه که میندازه تو دهنتو و تا مغز استخونت سوت میکشه دیووونم میکنههههه

ببین امپوله هم قابل تحمله برام!اون دستگاه که میندازه تو دهنتو و تا مغز استخونت سوت میکشه دیووونم میک ...

والله من هرکیو میبینم از ترسم میفهمه مسخره میکنه میگه اخه بعد از سوزن ک ادم دیگه چیزی نمیفهمه اما من کل مراحل تراشیدن دندنمو درد میکشم و انگار داره مغز استخونمو تراش میده انقدر درد بدیه😖واقعا بقیه این درو ندارن؟

•تا جُنون فاصِله ای نیست اَز اینجا کِ مَنم...!🤍
من اسم عصب کشی که میاد میمیرممممم از ترس.از صدای دستگاه،از اون امپوله!!از اون صدایی که توی مغزت میاد ...

ببین یه دندون پزشک کودکان پیدا کن باهاش صحبت کن 

من یکی از دوستام یادمه اینجوری کرد و خب معمولا با حوصله ترن مخصوصا که میگی حساسی من دیدم یه سری کلینیکا با بیهوشی هم انجام میدن ولی توصیه نمیکنم به شخصه حقیقتا 😑

ببین امپوله هم قابل تحمله برام!اون دستگاه که میندازه تو دهنتو و تا مغز استخونت سوت میکشه دیووونم میک ...

صداش؟ خیلی کاریش نمیشه کرد نهایت با دکترت صحبت کن

هنسفری بزاری و آهنگ پلی کن

والله من هرکیو میبینم از ترسم میفهمه مسخره میکنه میگه اخه بعد از سوزن ک ادم دیگه چیزی نمیفهمه اما من ...

دقیقاا منم همین فکرو میکنم

چطور بقیه احساس نمیکنن این درد و که فاااجعست🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

ببین یه دندون پزشک کودکان پیدا کن باهاش صحبت کن  من یکی از دوستام یادمه اینجوری کرد و خب معمول ...

اره باید خیلی تحقیق کنم و یه جا مطمئن برم

از طرفی میترسم بیهوش باشم همه کاری سر دندونام بدن و تُف چسبونش کنن😃

اگه کسی گفت لایک کنید پسر منم تریپانو داره

خواهرزاده من شش سالش بود بیهوش کردند و دندوناشون درست کردند

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
دقیقاا منم همین فکرو میکنم چطور بقیه احساس نمیکنن این درد و که فاااجعست🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

من ک باور نمیکنم سِر شدنو🤦‍♀️یا اینکه میگن اصلا هیچی نمیفهمی😐ولی خب من دقیقا وقتی داشت عصبارو میکشت دیگه درد نداشتما!اما تا لحظه اخر تراشیدن جون کندم🤦‍♀️

•تا جُنون فاصِله ای نیست اَز اینجا کِ مَنم...!🤍
من ک باور نمیکنم سِر شدنو🤦‍♀️یا اینکه میگن اصلا هیچی نمیفهمی😐ولی خب من دقیقا وقتی داشت عصبارو میکش ...

🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️نمیخوام اصلا حتی بهش فکرم بکنم😂