سلام بچها کسی از شما یا اطرافیانتون تجربه درست کرذن دندان با بیهوشی داشته ؟؟؟من بشدددددت از دندون پزشکی میترسم..تمام دندونهام تا پارسال سالم بودن و توی این یکسال اخیر پنج تا از دندونام خراب شدن و انقدر ترس داشتم که نرفتم درست کنم و همه به عصب رسیده،الان شنیدم با بیهوشی همرو درست میکنن..میخوام برم یکجا همرو درست کنم با بیهوشی..خواستم بدونم کسی از شما تجربشو داشته ؟؟؟
وای منم ب شدت از دندون پزشکی میترسم اتفاقا انقدر میترسم و نرفتم چهار تا دندون عقل باید بکشم سه تا دیگه به عصب رسیده وحشت دارم برم دندون پزشکی آخرین بار که رفتم زیر یه دندونم کیست بزرگ درومده بود که باید دندونمو میکشیدم و حتی ممکن بود فکم حین کشیدن دندون بشکنه بخاطر همین باید حتما تو بیمارستان و با بیهوشی عمل میشدم پیش هر دکتری ارجاعم دادن بخاطر کرونا قبول نکردن بیان بیمارستان هر روز که میگذشت ممکن بود کیست بزرگ تر شه فکم بشکنه نمیشد صبر کنم دگ دکتر خودم تو مطب وسیله آورد با بی حسی جراحی کرد خیلیم ازم خون رفت بعد از اون دگ ترسیدم برم :| لعنت بهش همشم دندونام در حال خراب شدنن
میــخوام تیـمِ من شیـش هـیچ بِبَـره درسـت هَمـون موقـع که مال تو باخـت😉🤌🏻
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
همینه دیگع!!!من اگر جای شما بودم میگفتم کیسه حتی بترکه هم دندون پزشکی نمیرم😃در این حد میترسم
یبارم روکش موقت رو یکی از دندونام گذاشته بود وقتی روکش اصلیم آماده شد قبلی و خواست در بیاره انقدرررررررر گریه کردم انقدرررررر گریه کردم برش نداشت عصابش خورد شد گفت برو هروقت خودش درومد بیا 🤣😂
میــخوام تیـمِ من شیـش هـیچ بِبَـره درسـت هَمـون موقـع که مال تو باخـت😉🤌🏻