2777
2789
عنوان

بیهوشی برای درست کردن دندان🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 4099 بازدید | 94 پست

وای منم ب شدت از دندون پزشکی میترسم اتفاقا انقدر میترسم و نرفتم چهار تا دندون عقل باید بکشم سه تا دیگه به عصب رسیده وحشت دارم برم دندون پزشکی آخرین بار که رفتم زیر یه دندونم کیست بزرگ درومده بود که باید دندونمو میکشیدم و حتی ممکن بود فکم حین کشیدن دندون بشکنه بخاطر همین باید حتما تو بیمارستان و با بیهوشی عمل میشدم پیش هر دکتری ارجاعم دادن بخاطر کرونا قبول نکردن بیان بیمارستان هر روز که می‌گذشت ممکن بود کیست بزرگ تر شه فکم بشکنه نمیشد صبر کنم دگ دکتر خودم تو مطب وسیله آورد با بی حسی جراحی کرد خیلیم ازم خون رفت بعد از اون دگ ترسیدم برم :| لعنت بهش همشم دندونام در حال خراب شدنن

میــخوام تیـمِ من شیـش هـیچ بِبَـره درسـت هَمـون موقـع که مال تو باخـت😉🤌🏻

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب چشماتو بستی!! دردشو چیکار میکنی؟؟؟من واااقعا فوبیا دندون پزشکی دارم😃

خب بی حسی دیکه 😶

دردش بعد دو ساعت میاد 

اونم با ژلوفن حله

یه‌پنجره‌با‌یه‌قفس…یه‌حنجره‌بی‌هم‌نفس…..💔#شادمهر

شما درست مثل منید‌ دقیقا انگار از زبون من تعریف کردید 

منم ب شدت از دندان پزشکی میترسم و ب هیچ‌ وجه حاضر نیستم برم‌ مگر اینکه بیهوشم‌ کنن😂

اطلاعی ندارم ولی میدونم که بچها رو بیهوش‌ میکنن‌ ولی نوجوان و بزرگسالو‌ نمیدونم 😢 اگه بیهوش میکنن‌ ک منم برم

وای منم ب شدت از دندون پزشکی میترسم اتفاقا انقدر میترسم و نرفتم چهار تا دندون عقل باید بکشم سه تا دی ...

همینه دیگع!!!من اگر جای شما بودم میگفتم کیسه حتی بترکه هم دندون پزشکی نمیرم😃در این حد میترسم

اندوسکپی؟؟

اِندو منظورشون عصب کشیه

از بس که بها داده خدا بر زن و دختر*  نازل شده در منزلتش سوره کوثر*  هر لحظه کنم شکر به درگاه الهی *     زیرا که خدا داده به من دختر و خواهر   

ببین منم خودم متنفرم از دندون پزشکی فقط راست شو بگم همون بی حسی که میزنه یکم درد داره بقیه شو اصلا نمیفهمی

نگران نباش اصلا من خودم در این حد بودم که دست و پامو می‌لرزید 😂😑

شما درست مثل منید‌ دقیقا انگار از زبون من تعریف کردید  منم ب شدت از دندان پزشکی میترسم و ب هیچ ...

من تحقیق میکنم اگر پیدا شد به شماهم خبر میدم برو تا بیشتر از این دندان هامون خراب نشده باید یه فکری بکنیم😂

همینه دیگع!!!من اگر جای شما بودم میگفتم کیسه حتی بترکه هم دندون پزشکی نمیرم😃در این حد میترسم

یبارم روکش موقت رو یکی از دندونام گذاشته بود وقتی روکش اصلیم آماده شد قبلی و خواست در بیاره انقدرررررررر گریه کردم انقدرررررر گریه کردم برش نداشت عصابش خورد شد گفت برو هروقت خودش درومد بیا 🤣😂

میــخوام تیـمِ من شیـش هـیچ بِبَـره درسـت هَمـون موقـع که مال تو باخـت😉🤌🏻