2777
2789
عنوان

جوگیری

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 88 پست
منم اینجوریم با اینکه تو یه ساختمون هستیم اما اخر هفته ها فقط میرم اونم چون همه بچه هاشون میان مجبور ...

خواهر شوهر منم هیچ کاری نمیکنه من دلم برا مادرشوهرم می‌سوخت کارمیکردم الان بچه ها گفتن اشتباه کردی 

آقایون دعوت به دوستی ندن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره واقعا این جملرو حک کن تو ذهنت هرچقدر که خودت با احترام با خودت رفتار کنی و خودتو دست بالا بگیری ...

شوهرم همش میگفت من از آدمای بی سیاست خوشم میاد الان میبینم چقدر خودش با سیاست با خانواده من رفتار می‌کنه!!!

آقایون دعوت به دوستی ندن
منم خواهرشوهرم تنبله ببین مادرشوهرم پیره دیگه پاش درد می‌کنه مریضه هیچ کاری کمکش نمیکنه 

عین خواهرای شوهرم یعنی هر چی از تنبلی شون بگم کم گفتم هاااا مادرشوهرم اگه تا صبح صداش کنه بهش بگه بیا مثلا ظرف شام اماده کن از اتاق بیرون نمیاد که نمیاد ب بهانه درس سرش تو گوشیه یک سره دیگه وقتی میرم خونشون معده درد میگیرم از دستش الانم یکیشون داره جدا میشه اونم اومده دیگه از اینا بدتر بدبختی پررو و پرتوقعه مثلا مادرشوهرم کار داشته باشه به من نمیگه این میاد منو صدا میزنه که مثلا سبزی گرفتیم بیا کمک

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤

عع از کجا فهمیدی من میخوام چهارمی بشم🥺😂😂😂

تابلو بود😂😂

حالا بگو ببینم با هم رلین یا فقط از دور دوسش داری

لطفا قبل از اینکه درخواست دوستی بدید اول اون کامنتی که دیدید و بخاطرش درخواست دادید رو لایک کنید بعد درخواست دوستی بدید در غیر اینصورت درخواست دوستی رو قبول نمیکنم پیشاپیش عذرخواهی میکنم❤
عین خواهرای شوهرم یعنی هر چی از تنبلی شون بگم کم گفتم هاااا مادرشوهرم اگه تا صبح صداش کنه بهش بگه بی ...

بابا خواهرشوهر من ۳۵ سالشه مجرده زن گندس دست به سیاه سفید نمیزنه، نزدیک زندگی کردن خیلی بده، خداروشکر ما دوریم

البته هنوز نرفتیم خونه خودمون، ولی به نظرم توام خودتو کم رنگ کن

آقایون دعوت به دوستی ندن
میدونم باو😂😂😂 ن باو کراش بدبختم😂😂😂

پس زودتر بزن تو کارش تا چهارمی خودشو ننداخته بهش😂

لطفا قبل از اینکه درخواست دوستی بدید اول اون کامنتی که دیدید و بخاطرش درخواست دادید رو لایک کنید بعد درخواست دوستی بدید در غیر اینصورت درخواست دوستی رو قبول نمیکنم پیشاپیش عذرخواهی میکنم❤
شوهرم همش میگفت من از آدمای بی سیاست خوشم میاد الان میبینم چقدر خودش با سیاست با خانواده من رفتار می ...

عزیزم ادمایی که واقعا باسیاستن اتفاقا خودشونو بی سیاست نشون میدن و میگن از سیاست خوششون نمیاد

ولی خب در عمق همه کاراشون یه سیاستی نهفته س

شما هم قرار نیس شمشیرو از رو ببندی برای خانواده شوهرت

خودمونی شو باهاشون ولی به اندازش

اندکی کار بکن که بره تو چشمشون ولی نه که همه کارارو کنی که بد عادت شن

و جوری هم باش که فک کنن سیاست نداری و بی شیله پیله ای

اما همه کاراتو طبق نقشه و فکر پیش ببر😂

عزیزم ادمایی که واقعا باسیاستن اتفاقا خودشونو بی سیاست نشون میدن و میگن از سیاست خوششون نمیاد ولی خ ...

جمله آخرت عالی بود باشه حتما مرسی از کمکت

آقایون دعوت به دوستی ندن
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز