ولی اونا خیلی بیخیالن ظرفارو تلنبار میکنن رو هم خونه شلوغ هیشکی جمع نمیکنه میره رو مخم من پامیشم جمع میکنم الان توقعی ازم ندارن ولی میترسم درست بشه توقع :(
من فقط تو جمع کردن سفره و ظرف شستن کمک میکنم بقیه کارارو باید ازم بخوان
ما راه دوریم میریم اونجا مادر شوهرم مثلا بگه پاشم غذا نگاه کنم دختزش زود میپره یا بگه پاشم چایی بخورم زود این پامیشه ولی من تا نگه چایی بریز یا غذارو نگاه کن پا نمیشم اون روزم ب دختر سه سالم میگف الیسا کاش تو مثل عمت زرنگ بشی منم خودمو زدم ب اون راه ب من چه😂
آفرین دقیقا من همش فکر میکردم ما خودمونی هستیم دیگه و کار میکردم
نه عزیزم خودمونی بودن خوبه ولی نه در اون حد که بگند خب اینکه اینقد خودمونیه و از خودمونه پس جلوش رودروایسی نکنیم و زیاد احترام سرش نذاریم.یجوری باش که نه بگند مغروره نه بگند خودمونیه.معمولی باش پیششون.اگهام خواستی ظرف بشوری و کمک بدی بقیهام باید کار کنند و کمکت بدند نه اینکه راحت بشینند و شما فقط کار کنی.اینجوری فکرمیکنند وظیفته و باید بکنی و دورازجونت نوکرشونی.
من فقط تو جمع کردن سفره و ظرف شستن کمک میکنم بقیه کارارو باید ازم بخوان ما راه دوریم میریم اونجا ...
ببین مادرشوهر من غذارو همیشه خودش درست میکنه یا پذیرایی همیشه عالیه از این ماماناس که همش میگه غذا بخورید میوه بخورید مهربونه کلا اما از نظر ظرفا و تمیزی خونه کار نمیکنه
من فقط تو جمع کردن سفره و ظرف شستن کمک میکنم بقیه کارارو باید ازم بخوان ما راه دوریم میریم اونجا ...
منم اینجوریم با اینکه تو یه ساختمون هستیم اما اخر هفته ها فقط میرم اونم چون همه بچه هاشون میان مجبورم برم نرم داستان میشه ولی گاهی وقتا مهمون دعوت میکنه منو هم صدا میزنه ک به بهانه دعوت برم کمک منم حقیقتا زورم میاد چون دوتا دختر مجرد بزرگ داره دست به سیاه سفید نمیزنن میرم فقط حرص میخورم انگار اینا مهمونن موقه غذا از اتاق میان بیرون بعد غذا هم میچپن تو اتاق تا وقتس خدافظی کنیم بریم
در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤