2777
2789
عنوان

جوگیری

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 88 پست
من همین مشکل رو محل کارم داشتم تا ی لحظه بیکار میشدم بلند میشدم کارای اونا هم انجام میدادم🤦😂 اونا ...

منم همینطور! منم اوایل محل کارم اگه کار خودم تموم شد به بقیه کمک میکردم فکر کنم روحیم همینه

آقایون دعوت به دوستی ندن

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من فقط تو جمع کردن سفره و ظرف شستن کمک‌ میکنم بقیه کارارو باید ازم بخوان

ما راه دوریم میریم اونجا مادر شوهرم مثلا بگه پاشم غذا نگاه کنم دختزش زود میپره یا بگه پاشم چایی بخورم زود این پامیشه ولی من تا نگه چایی بریز یا غذارو نگاه کن پا نمیشم اون روزم ب دختر سه سالم میگف الیسا کاش تو مثل عمت زرنگ بشی منم خودمو زدم ب اون راه ب من چه😂

🌈🌧️🐆🎤🖤🕊️
من اوایل از سر دلسوزی میشستم که مادرشوهرم نشوره چون دختراش تنبلن نمیشورن اما الان وقتی با خواهرشوهرم ...

منم خواهرشوهرم تنبله ببین مادرشوهرم پیره دیگه پاش درد می‌کنه مریضه هیچ کاری کمکش نمیکنه 

آقایون دعوت به دوستی ندن
منم همینطور! منم اوایل محل کارم اگه کار خودم تموم شد به بقیه کمک میکردم فکر کنم روحیم همینه

من یادم میاد هر از گاهی اذیت میشم

به حساب خودم میگفتم  اگر اینکار و نکنم تو کار به مشکل بخورم کمکم نمیکنن تنها دلیلش همین بود میترسیدم لج کنن

کاربری سال ۹۷   کاربری دست دونفر هس🌺
آفرین دقیقا من همش فکر میکردم ما خودمونی هستیم دیگه و کار میکردم

نه عزیزم خودمونی بودن خوبه ولی نه در اون حد که بگند خب اینکه اینقد خودمونیه و از خودمونه پس جلوش رودروایسی نکنیم و زیاد احترام سرش نذاریم.یجوری باش که نه بگند مغروره نه بگند خودمونیه.معمولی باش پیششون.اگه‌ام خواستی ظرف بشوری و کمک بدی بقیه‌ام باید کار کنند و کمکت بدند نه اینکه راحت بشینند و شما فقط کار کنی.اینجوری فکرمیکنند وظیفته و باید بکنی و دورازجونت نوکرشونی.

ایران من،ای جان من،ای باور و ایمان من💚🤍❤️

من فقط تو جمع کردن سفره و ظرف شستن کمک‌ میکنم بقیه کارارو باید ازم بخوان ما راه دوریم میریم اونجا ...

ببین مادرشوهر من غذارو همیشه خودش درست می‌کنه یا پذیرایی همیشه عالیه از این ماماناس که همش میگه غذا بخورید میوه بخورید مهربونه کلا اما از نظر ظرفا و تمیزی خونه کار نمیکنه

تو کار خوبو می‌کنی 

آقایون دعوت به دوستی ندن
عزیزم مث ملکه ها رفتار کن تا بقیه هم مث ملکه ها بات رفتار کنن

چه چیزی گفتی!!!!

اینو می‌نویسم جلو چشمم باشه، من از وقتی وارد این خانواده شدم همش سعی کردم خاکی باشم😔

آقایون دعوت به دوستی ندن
من فقط تو جمع کردن سفره و ظرف شستن کمک‌ میکنم بقیه کارارو باید ازم بخوان ما راه دوریم میریم اونجا ...

منم اینجوریم با اینکه تو یه ساختمون هستیم اما اخر هفته ها فقط میرم اونم چون همه بچه هاشون میان مجبورم برم نرم داستان میشه ولی گاهی وقتا مهمون دعوت میکنه منو هم صدا میزنه ک به بهانه دعوت برم کمک منم حقیقتا زورم میاد چون دوتا دختر مجرد بزرگ داره دست به سیاه سفید نمی‌زنن میرم فقط حرص میخورم انگار اینا مهمونن موقه غذا از اتاق میان بیرون بعد غذا هم میچپن تو اتاق تا وقتس خدافظی کنیم بریم

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤

چه چیزی گفتی!!!! اینو می‌نویسم جلو چشمم باشه، من از وقتی وارد این خانواده شدم همش سعی کردم خاکی باش ...

اره واقعا این جملرو حک کن تو ذهنت

هرچقدر که خودت با احترام با خودت رفتار کنی و خودتو دست بالا بگیری بقیه هم همینن

از خاکی بودن و بی سیاست بودن هیچ کس به هیچ جا نرسیده