2777
2789
عنوان

جوگیری

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 88 پست
😂😂😂😂عجب فکر بکری اخه شانس ک نداریم یهو دیدیم زنش دادن به یکی دیگه تو واقعا هیچ وقت حس نکردی از ...

هعی اره راست میگی😂😂🖐

ن بابا🥺

فق یه بار تو عروسی داشتم راه میرفتم یه لحظه  سنگینی نگاه یکی رو  رو خودم احساس کردم  بعد برگشتم دیدم زل زده ب من🥺🥺🥺

همین 😑😑

من صبح روز عروسیم جوگیرشدم توحیاط پدرشوهرم مرغای شام عروسی رو قطعه میکردم فک کن ساعت دوازده بایدمیرف ...

وااااااااااااای باورم نمیشه هم خندم گرفت از دستت هم عصبانی شدم اخه کی روز عروسیش میشینه مرغ پاک میکنه بعدشم چ مادرشوهر بی شخصیتی داشتی که اتاق واستون خالی نکرده بود

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چشم دیگه انجام نمیدم، می‌دونی من بیشتر دلم برا مادر شوهرم میسوزه که پیرزن باید همه کارارو کنه، شلوغی ...

اره بخدامنم هشت سال عروسش هستم ولی میدونی الان بهم متلک میزنه وازم انتظارداره مثلا من برم خونشون میگه غذاباتوهستش شایدمن بخوام باشوهرم دوساعت برم خرید یادلم گرفته بخوام برم یه هوایی بخورم غذارومیندازه گردنت وخودشودختراش میشینن تواتاق غیبت میکنن

گاهی انسانم آرزوست
اره بخدامنم هشت سال عروسش هستم ولی میدونی الان بهم متلک میزنه وازم انتظارداره مثلا من برم خونشون میگ ...

من عمرا تحمل کنم اینجوری

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤

اره بخدامنم هشت سال عروسش هستم ولی میدونی الان بهم متلک میزنه وازم انتظارداره مثلا من برم خونشون میگ ...

وای خدا کمکت کنه چه رفتار رومخی داره

آقایون دعوت به دوستی ندن
وااااااااااااای باورم نمیشه هم خندم گرفت از دستت هم عصبانی شدم اخه کی روز عروسیش میشینه مرغ پاک میکن ...

اگه بگم  خونه پدرم کارنمیکردم والانم شوهرم کمکم کارای خونه روانجام میده چی 

گاهی انسانم آرزوست
وااااااااااااای باورم نمیشه هم خندم گرفت از دستت هم عصبانی شدم اخه کی روز عروسیش میشینه مرغ پاک میکن ...

اصلا من میرم خونه مادرشوهرم یه حرکتایی میزنم بعدبه مامانم میگم کلی حرص میخوره ازدستم بخدادخترخیلی عاقل وپخته ای هستم اونجانمیدونم چی میشه جوگیرمیشم😑

گاهی انسانم آرزوست
افرین تو جمع کردن سفره کمک کن ولی اینکه میری ظرفارو میشوری و جمع و جور. کردن و اینا احترامت کم میشه ...

منو اون موقع ها شوهرم خودش نمیذاشت کار کنم الان میگه منتظری مامانم کارارو بکنه پاشو

کاربره قدیمی ام
منو اون موقع ها شوهرم خودش نمیذاشت کار کنم الان میگه منتظری مامانم کارارو بکنه پاشو

چرا عوض شده نظرش؟

هروقت میرفتی کمک میکردی بدعادت شدن؟

من اولا گه گاهی تو شستن ظرفا کمک میکردم بعد دیدم وقتایی که خواهرشوهرمم میاد خونه مامانش به امید من میره میشینه سرجاش

منم دید سواستفاده میکنن از خوبی ادم در حد جمع کردن سفره کمک میکنم اون هم درست شده،خودمونیم که تعیین میکنیم باهامون چه رفتاری بشه 

چرا عوض شده نظرش؟ هروقت میرفتی کمک میکردی بدعادت شدن؟ من اولا گه گاهی تو شستن ظرفا کمک میکردم بعد ...

دقیقا من زیاد کار نمیکنم 

اما خب الان دوریم میریم یه هفته یابیشتر میمونیم خب نمیشه که من بشینم مادرشوهرم غذا بپزه کارارو بکنه آدم خجالت میکشه شوهرمم میگه کمک کن 

کاربره قدیمی ام
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز