ولی اونا خیلی بیخیالن ظرفارو تلنبار میکنن رو هم خونه شلوغ هیشکی جمع نمیکنه میره رو مخم من پامیشم جمع میکنم الان توقعی ازم ندارن ولی میترسم درست بشه توقع :(
سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
ادامه نده بزار خودشون کاراشون رو انجام بدن، البته گاهی هم تو کمک کن
نماز ستون و اساس دین است. امام باقر (ع) به نقل از رسول خدا (ص) میفرماید: «بین مسلمان و كافر فاصلهاى نیست، مگر این كه مسلمان نماز واجب را عمدا ترك كند یا آن را بى اهمیت بداند و نخواند.»من دعا کردن برای بقیه رو خیلی دوست دارم😍هرموقع خواستی بهم بگو برات دعا میکنم💚 بعضی آدما اینقد فقیرن که از دار دنیا فقط یه مشت پول دارن!!!!
عزیزم توقع دارن اونم چ جووورم یه بار کار نکن متوجه میشی توقع دارن یا نه عین من دقیقا همه میگفتن رو نده گوش ندادم الان شدم ماشین ظرفشوییشون
در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤