2777
2789
عنوان

جوگیری

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 88 پست
عزیزم توقع دارن اونم چ جووورم یه بار کار نکن متوجه میشی توقع دارن یا نه عین من دقیقا همه می‌گفتن رو ...

ای وای من دیگه خودمو میکشم کنار

آقایون دعوت به دوستی ندن

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

وای😐😂🤦‍♀️

ولی اینکارتو ترک کن😂

الان هی میگند نکن بعدش به مرور دیگه فکرمیکنند واقعا وظیفته و باید انجام بدی و یه روز انجام ندی بدشون میاد که چرا انجام نداد.

من مجردم ولی به نظرمن کار کردن تو خانواده شوهر تا یه حدی باید باشه.

یعنی یه جوری باشه که احترام بذاری و کمکشون کنی ولی اگه خیلی زیادی باشه غیراز اینکه فکرمیکنند وظیفته از عزت و احترام میفتی و دیگه خیلی باهات راحت و خودمونی میشند.

آدم نباید تو خانواده شوهر مغرور باشه ولی نبایدم جوری باشه که خیلی خودمونی بشه.

اعتدالو رعایت کن👌

ایران من،ای جان من،ای باور و ایمان من💚🤍❤️

شما هم همون جایی که میخواهی بشینی وسیله اش بردار بگذار کنار پرتوقع میشن به مرور فکر میکنن وظیفه ات

حالا که تا اینجا اومدین میشه یه سوال دیگه بپرسم؟😂

آقایون دعوت به دوستی ندن
ببین مثلا وسط خونه پر از وسایله از بیرون اومدن حتی رو مبلا یه نفر حمع نمیکنه حتی جا باز شه 

من زن داییم سه تا عروس داره 

اولی  کار زیاد نمیکنه اما مثلا مخ شونو میزنه مثلا اگه داییی و زن داییم بگم اخ سرم این دیگه بدو با قرص و دمنوش بالا سرشونه  اونام طبیعتا دوسش دارن

دومی ن کار میکنه ن سیاست مخ زنی داره و اونا طبیعتا دوست ندارند و حتی پسر شونو تشویق ب طلاق کردن

سومی هم کار میکنه هم سیاست مخ زنی داره اونام عاشقش هستن 

چهارمی هم درکار نیست غلط میکنه درکار باشه🥺🥺

من زن داییم سه تا عروس داره  اولی  کار زیاد نمیکنه اما مثلا مخ شونو میزنه مثلا اگه داییی ...

خب از سومی یاد بگیر مخشونو بزن سیاستم بخرج بده برو بشو چهارمی😂😉

لطفا قبل از اینکه درخواست دوستی بدید اول اون کامنتی که دیدید و بخاطرش درخواست دادید رو لایک کنید بعد درخواست دوستی بدید در غیر اینصورت درخواست دوستی رو قبول نمیکنم پیشاپیش عذرخواهی میکنم❤
تا کی جمع کنی؟ اونا همین مدلی زندگی میکنن دیگه بنظرم خودتووسبک نکن تو هم مث بقیه بشین

تازه این فقط ظرف شستن و جمع کردنه وقتی خاک رو وسایلشونو میبینم دلم میخواد یه بار نباشن کل خونه رو تمیز کنم خیلی شلختن رو مخمه برا مادرشوهرم عادیه خونش اینطوری باشه

آقایون دعوت به دوستی ندن
ای وای من دیگه خودمو میکشم کنار

من اوایل از سر دلسوزی میشستم که مادرشوهرم نشوره چون دختراش تنبلن نمیشورن اما الان وقتی با خواهرشوهرم ظرف میشوریم مادرشوهرم به دخترش تعارف میزنه که خسته شدی بیا کنار من میشورم بقیه رو اما به من نمیگه انگار که وظیفمه یا من خسته نمیشم منم دیگه بعد غذا میرم خونشون تایمی که ظرف نباشه

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤

وای😐😂🤦‍♀️ ولی اینکارتو ترک کن😂 الان هی میگند نکن بعدش به مرور دیگه فکرمیکنند واقعا وظیفته و با ...

آفرین دقیقا من همش فکر میکردم ما خودمونی هستیم دیگه و کار میکردم

آقایون دعوت به دوستی ندن
این خوب نیست 

اصلاااا

من اولین تجربه کاریم بود نمیدونسم تو محیط کار چه کاری درسته

اوایل تشکر میکردن ازم اما بعد ی مدت مستقیم بهم میگفتن بلند شو فلان کار و کن اما خودم سختم بود ازشون بخوام خصوصا یکیشون که حس میکردم بد نگاه میکنه وقتی ازش میخواستم

دیگه شد تجربه اونجا هم دیگ نیستم 

دوسه سال میگذره

کاربری سال ۹۷   کاربری دست دونفر هس🌺