2777
2789
عنوان

جوگیری

609 بازدید | 88 پست

تازه نامزد شدم جوگیرم میرم خونشون همش کار میکنم

بهم میگن نکن توقع درست میشه براشون

ولی اونا خیلی بیخیالن ظرفارو تلنبار میکنن رو هم خونه شلوغ هیشکی جمع نمیکنه می‌ره رو مخم من پامیشم جمع میکنم الان توقعی ازم ندارن ولی میترسم درست بشه توقع :(

آقایون دعوت به دوستی ندن

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

ادامه نده بزار خودشون کاراشون رو انجام بدن، البته گاهی هم تو کمک کن

نماز ستون و اساس دین است. امام باقر (ع) به نقل از رسول خدا (ص) می­فرماید: «بین مسلمان و كافر فاصله‏اى نیست، مگر این كه مسلمان نماز واجب را عمدا ترك كند یا آن را بى ‏اهمیت بداند و نخواند.»من دعا کردن برای بقیه رو خیلی دوست دارم😍هرموقع خواستی بهم بگو برات دعا میکنم💚                     بعضی آدما اینقد فقیرن که از دار دنیا فقط یه مشت پول دارن!!!! 

عزیزم توقع دارن اونم چ جووورم یه بار کار نکن متوجه میشی توقع دارن یا نه عین من دقیقا همه می‌گفتن رو نده گوش ندادم الان شدم ماشین ظرفشوییشون

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤

وقتی ی لطفی رو مدام انجام بدی میشه وظیفه حتی واسه خانوادت چه برسه خانواده شوهر

اگرتوثروتمندباشی،سرمایکنوعتفریحمیشودتاپالتویپوستبخری،خودتراگرم کنی و به اسکی بروی....اگر فقیر باشی برعکس سرما بدبختی میشودوآن وقتیادمیگیریحتیاز زیبایییکمنظرهزیرِبرفمتنفرباشی!!
ببین مثلا وسط خونه پر از وسایله از بیرون اومدن حتی رو مبلا یه نفر حمع نمیکنه حتی جا باز شه 

خواستی بشینی واسه خودت جا باز کن😂راست میگن اینکارارو نکن توقعشون میره بالا اونوقت برات میشه وظیفه

💛من میتونم💚باید بتونم🤍
ادامه نده بزار خودشون کاراشون رو انجام بدن، البته گاهی هم تو کمک کن

ما خونمون همیشه تمیز و مرتب بود اینا خونشون همیشه شلوغه و تحمل همین برام سخته

وگرنه کلا آدم کاری ای نیستم 

آقایون دعوت به دوستی ندن