2777
2789
عنوان

جوگیری

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 88 پست
خواهر شوهر منم هیچ کاری نمیکنه من دلم برا مادرشوهرم می‌سوخت کارمیکردم الان بچه ها گفتن اشتباه کردی&n ...

اشتباه منو تکرار نکن ببین تجربه دارم که میگم منم مادر شوهرم ماهه ولی این محبت های تو که از سردلسوزی هست رو نه همسرت بعدا قدردانش میشه نه خانوادش بخدا که فقط وظیفه ت میدونن بعدها الان شاید فقط ظرف شستن و کارای جزئیه بعدها چند سال بعد ک مادرشون زمین گیر شد هم میفته گردنت که تو باید تر و خشکش کنی

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اشتباه منو تکرار نکن ببین تجربه دارم که میگم منم مادر شوهرم ماهه ولی این محبت های تو که از سردلسوزی ...

وای نگو....مرسی واقعا که بهم گفتی ما تازه نامزدیم از الان نباید این کارارو کنم واقعا مرسی تجربه تو بهم گفتی اگه دیر فهمیده بودم منم وظیفم میشد.....

آقایون دعوت به دوستی ندن
حالا چیکار کنیم ک تو مخ پسردایی چهارمیو بزنی؟😂😍 تا حالا هیچ نخ نداده بهت؟

نمیدونم بخدا کاری از دستتون برمیاد کوتاهی نکنید خواهر 🥺😍😂

نخ هعی دلت خوشه اصلا یک مغروریه😬😬 

وای نگو....مرسی واقعا که بهم گفتی ما تازه نامزدیم از الان نباید این کارارو کنم واقعا مرسی تجربه تو ب ...

امیدوارم عمل کنی عزیزم خوشبخت بشی

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤

تورو حضرت عباس این ظلم رو درحقت نکن . تو به چشمشون میشی یه کارگر و همونجوری باهات برخورد میشه و یه ر ...

چشم دیگه انجام نمیدم، می‌دونی من بیشتر دلم برا مادر شوهرم میسوزه که پیرزن باید همه کارارو کنه، شلوغی ام می‌ره رو مخم فکر میکردم دارم کمک میکنم ولی دیگه متعادل میشم

آقایون دعوت به دوستی ندن
من اوایل از سر دلسوزی میشستم که مادرشوهرم نشوره چون دختراش تنبلن نمیشورن اما الان وقتی با خواهرشوهرم ...

وایی چقدرشبیه من هستی بااین تفاوت که من جاریم کنارمه مادرشوهرم هی به اون تعارف میزنه بعدمن غذاروهم درست کردم به من چیزی نمیگه اصلا

گاهی انسانم آرزوست
امان از ید توع نمیشه رو کراش من کراش بزنی البته موقتی🤨 زنش بدی😂😂

😂😂😂😂عجب فکر بکری

اخه شانس ک نداریم یهو دیدیم زنش دادن به یکی دیگه

تو واقعا هیچ وقت حس نکردی ازت خوشش میاد؟

وایی چقدرشبیه من هستی بااین تفاوت که من جاریم کنارمه مادرشوهرم هی به اون تعارف میزنه بعدمن غذاروهم د ...

میبینی چقدر به ادم برمیخوره درحالیکه دخترش اصلا زیاد کار نمیکنه منم آدم نمیشم نمیدونم چرا ناخوداگاه بعد شام میرم پای ظرفشویی بعد از دست خودم عصبانی میشم

تورو حضرت عباس این ظلم رو درحقت نکن . تو به چشمشون میشی یه کارگر و همونجوری باهات برخورد میشه و یه ر ...

من صبح روز عروسیم جوگیرشدم توحیاط پدرشوهرم مرغای شام عروسی رو قطعه میکردم فک کن ساعت دوازده بایدمیرفتم آرایشگاه 😫دلم میخوادبمیرم یادم میاد بدترازاون شب عروسیمون مادرشوهرم باپدرشوهرم رفتن تواتاق خواب منوشوهرم توپذیرایی پیش مهموناخوابیدیم صبح هم بیدارشدم مادرشوهرم گفت کتلت درست کن براتوراهتون که میخواین برین ماه عسل بعدگفت بیشتردرست کن ناهارماهم بمونه😭😭😭😭😭

گاهی انسانم آرزوست
میبینی چقدر به ادم برمیخوره درحالیکه دخترش اصلا زیاد کار نمیکنه منم آدم نمیشم نمیدونم چرا ناخوداگاه ...

بخدامنم همینجوریم ببین خونه خودم روبه موت باشم اونجامیرم میشم فرفره بعدش انقدرناراحت میشم ازخودم جاریام فامیلشون هستن محل سگ نمیدن بهشون من غریبه ام بخدا غروب میرم مادرشوهرم شام درست نمیکنه میگه منتظربودم تاتوبیای ببینم چی میخوای درست کنی 😕

گاهی انسانم آرزوست
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

باردار

arazvrojan | 1 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز