ولی اونا خیلی بیخیالن ظرفارو تلنبار میکنن رو هم خونه شلوغ هیشکی جمع نمیکنه میره رو مخم من پامیشم جمع میکنم الان توقعی ازم ندارن ولی میترسم درست بشه توقع :(
خواهر شوهر منم هیچ کاری نمیکنه من دلم برا مادرشوهرم میسوخت کارمیکردم الان بچه ها گفتن اشتباه کردی&n ...
اشتباه منو تکرار نکن ببین تجربه دارم که میگم منم مادر شوهرم ماهه ولی این محبت های تو که از سردلسوزی هست رو نه همسرت بعدا قدردانش میشه نه خانوادش بخدا که فقط وظیفه ت میدونن بعدها الان شاید فقط ظرف شستن و کارای جزئیه بعدها چند سال بعد ک مادرشون زمین گیر شد هم میفته گردنت که تو باید تر و خشکش کنی
در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
تورو حضرت عباس این ظلم رو درحقت نکن . تو به چشمشون میشی یه کارگر و همونجوری باهات برخورد میشه و یه روزی این کارهارو انجام ندی میشی ادم بده و سگمحلت میکنن
وای نگو....مرسی واقعا که بهم گفتی ما تازه نامزدیم از الان نباید این کارارو کنم واقعا مرسی تجربه تو ب ...
امیدوارم عمل کنی عزیزم خوشبخت بشی
در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤
تورو حضرت عباس این ظلم رو درحقت نکن . تو به چشمشون میشی یه کارگر و همونجوری باهات برخورد میشه و یه ر ...
چشم دیگه انجام نمیدم، میدونی من بیشتر دلم برا مادر شوهرم میسوزه که پیرزن باید همه کارارو کنه، شلوغی ام میره رو مخم فکر میکردم دارم کمک میکنم ولی دیگه متعادل میشم
وایی چقدرشبیه من هستی بااین تفاوت که من جاریم کنارمه مادرشوهرم هی به اون تعارف میزنه بعدمن غذاروهم د ...
میبینی چقدر به ادم برمیخوره درحالیکه دخترش اصلا زیاد کار نمیکنه منم آدم نمیشم نمیدونم چرا ناخوداگاه بعد شام میرم پای ظرفشویی بعد از دست خودم عصبانی میشم