2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

برای معده

تنها چیزی که برای من جواب داد

این بود که وعده های غذایی رو مرتب و درست بخوری حتما

نظم داشته باشه

روغن زیاد نداشته باشه ، کافئین و چیزای گازدار اصلا نخور همیشه پیاده روی کن

ا

🍽️ غذاها را منظم و آرام مصرف کنید و وعدههای خیلی سنگین را کمتر کنید.

💧 آب کافی بنوشید.

🚶 فعالیت بدنی منظم و خواب کافی میتواند علائم را کاهش دهد.

🥦 اگر نفخ و درد دارید، بعضی افراد با کاهش موقت غذاهای نفاخ یا رژیم Low-FODMAP بهتر میشوند؛ بهتر است رژیم محدودکننده را با پزشک یا متخصص تغذیه انجام دهید.

اگر یبوست دارید، افزایش تدریجی فیبر محلول مثل پسیلیوم میتواند کمک کند؛ فیبر را ناگهانی زیاد نکنید.

اگر اسهال دارید، غذاها و نوشیدنیهایی که شخصاً علائم شما را تشدید میکنند، مثل غذاهای بسیار چرب یا بعضی نوشیدنیهای کافئیندار، محدود کنید.

یک دفترچه غذایی و علائم داشته باشید تا متوجه شوید چه چیزهایی علائم را تحریک میکنند.

اگر درد شدید یا مداوم، خون در مدفوع، کاهش وزن بدون دلیل، تب، استفراغ مکرر یا بیدار شدن از خواب به علت علائم دارید، بهتر است سریعتر توسط پزشک بررسی شوید؛ این علائم همیشه با IBS توضیح داده نمیشوند.

تغذیه تو باید سالم کنی

کلا ۳ سالی هست تغذیه سالم دارم

ورزش رو وارد روتینم کردم

ماساژ شکمی انجام میدم

و قرص میخورم و سعی میکنم از استرس و اینا دور باشم

اما خب بازم اسپاسم دارم بعضی وقتا

کلا ۳ سالی هست تغذیه سالم دارم ورزش رو وارد روتینم کردم ماساژ شکمی انجام میدم و قرص میخورم و سعی میک ...

ممکنه بخاطر وضعیت عصبی بدنت باشه

محرک های روانی

شایدم یه غذایی هست که بهش حساسه معده ات حتی به بعضی از غذاهای سالم هم ممکنه حسااس باشه معده ات سعی کن اون رو پیدا کنی

ا

برای معده تنها چیزی که برای من جواب داد این بود که وعده های غذایی رو مرتب و درست بخوری حتما نظم داشت ...

برای معده نه برای روده

کلا وعده های منظم میخورم

کافئین مصرف نمیکنم شاید هفته ای یک بار

روغنم روغن زیتون و کنجد استفاده میکنم اونم با اسپری

ورزشم پیاده روی هرروز دارم هفته ای ۲ بار هم میرم استخر

کلا اگه چند روز تغذیه ی سالم داشته باشی متوجه میشی چقدر تأثیز داره

۳ سالی هست تغذیه مو درست کنم

محصولات سوپرمارکتی نمیگیرم به اندازه میخورم و...

اما خب اسپاسم دارم بعضی وقتا اذیت میکنه اون🤷🏻♀️

ممکنه بخاطر وضعیت عصبی بدنت باشه محرک های روانی شایدم یه غذایی هست که بهش حساسه معده ات حتی به بعضی ...

احتمالش هست

کلا خیلی دقت میکنم رو چیزایی که میخورم

چیز جدیدم سعی میکنم اول بخورم ببینم عکسالعمل بدنم چیه

ممکنه بخاطر وضعیت عصبی بدنت باشه محرک های روانی شایدم یه غذایی هست که بهش حساسه معده ات حتی به بعضی ...

مثلا بعضیا به نون بربری حساس هستند حتی نباید بخورند یا مثلا گوجه و چیزای اسیدی مثل کیوی و پرتقال

ا

مثلا بعضیا به نون بربری حساس هستند حتی نباید بخورند یا مثلا گوجه و چیزای اسیدی مثل کیوی و پرتقال

من کلا ۳ ساله که نون و خونگی میخورم

وای من برعکس پرتقال خیلی بهم میسازه

اما پیاز و کاهو و سیب مثلا اصلا به شدت تحریک میکنه