2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

سجین که اصلا ترسناک نبود 

اره والا اینقدر تعریف میکنن من که به نظرم ترسناک نبود ولی خیلی واقعی بازی کرده بودن بیشتر قسمت هاشو

انابل که هیچی اصلا بقیه بیشتر ترسناک هام به نظرم ترسناک نیستن 

بگو میشنوم

من پدر بزرگم که فوت کرده بود شب قبرستون موندیم با یه قاری که شب اول قبر از شب تا صبح قرآن بخونه 

بعد پاشدم رفتم اونور تر یه سیگار بکشم هرچی نگاه میکردی از ته قبرستون یکی وایساده بود منم هی نگاه میکردم خلاصه توجه نکردم ، بعد دو دقیقه انگار دویست کیلو گذاشتن روم و هوا سنگین شد زوری رفتم پیش قاریه نشستم دیگه ام تکون نخوردم ، صبح که شد رفتم اون ته هیچی نبود نه درختی که سایه داشته باشه نه آدمی اون ته می‌رفت هیچی ، جالب بود برام 

بازم خواستید بگم

اره والا اینقدر تعریف میکنن من که به نظرم ترسناک نبود ولی خیلی واقعی بازی کرده بودن بیشتر قسمت هاشو ...

دقیقا 

منم شبا فیلم ترسناک میبینم ولی حس ترس نمیده بم 

تابستون رفته بودیم روستا شبا رو پشت بوم صدای گریه می‌ومد

ترسناک بود 

وعشق میورزیم به سرزمینی که نه نفس دارد نه جای راحتیست ولی وطن است

دقیقا  منم شبا فیلم ترسناک میبینم ولی حس ترس نمیده بم  تابستون رفته بودیم روستا شبا رو پ ...

این بده که صدای گربه بیشتر از این همه فیلم ترسناک که این همه پول میدن میسازن برات ترسناکتر باشع😂😂😱🥴