2777
2789
عنوان

یلدا🍉

| مشاهده متن کامل بحث + 681 بازدید | 48 پست
همیشه دوست داشتم ی جمع بزرگ دور هم باشن ی جمع ک حرفای خوب واسه گفتن داشته باشن با آدمایی ک با تو ف ...

من عاشقه اینم تو یه روستا زیر کرسی برف بیاد همه دور هم نشسته صدای زوزه گرگ هم بیاد و چیزای سنتی خوشمزه بخوریم🥰

من فق یه پفک اشی مشی ساده نیستم!اشی مشیه اصلم😏😂🫶🏻 اشی مشی یک پفک نیست یک سبک زندگیست😍😂🧡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نام خدا خونه هیچ برنامه ای نداریم تمام  

☠️❌آقایون درخواست ندین ❌☠️من همانم که پسندید و پسندیده نشدچشم من، چشم تو را دید ولی دیده نشد عاشقت بودم و به هزاران ترفند سعی کردم که بفهمانم و فهمیده نشد..

من عاشقه اینم تو یه روستا زیر کرسی برف بیاد همه دور هم نشسته صدای زوزه گرگ هم بیاد و چیزای سنتی خوشم ...

من همش و دارم🤤😂 غصه بخورررررررررررررررر

درخاست مطلقا ممنوع 

شاید یکی از اینارو گرفتم

بنظرتون کدومش بهتره

لاغرم

بمانم بمانی ببینند بمیرند🤍🧿•                                      تویی تنها ساکن قلب این دختر ؛🤍.           تو نوری هستی که قلبمو گرم نگه داشتی❤️‍🔥.https://www.ninisite.com/discussion/topic/13582698/%d8%af%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d8%b9%d8%a7%d8%b4%d9%82%d8%a7%d9%86%d9%87-%da%a9%d9%88%d8%aa%d8%a7%d9%87?postId=338050990 اگه داستان کوتاه عاشقونه دوس داری بیا تو تاپیکم
منم منتظر دعوتم 

من الان کل فامیل باهم قهرن منتظر دعوت هیچ کس نیستیم یه عقاب تنها

☠️❌آقایون درخواست ندین ❌☠️من همانم که پسندید و پسندیده نشدچشم من، چشم تو را دید ولی دیده نشد عاشقت بودم و به هزاران ترفند سعی کردم که بفهمانم و فهمیده نشد..

من همش و دارم🤤😂 غصه بخورررررررررررررررر

خوش بحالتوووون من هرشب دارم به این صحنه فکر میکنم🤤

خوش بگذره بهتون😍

من فق یه پفک اشی مشی ساده نیستم!اشی مشیه اصلم😏😂🫶🏻 اشی مشی یک پفک نیست یک سبک زندگیست😍😂🧡
وای چرا . آشتی کن تنها نمونید

نه ما با همه اشتیم ولی بین عمو ها عمه ها مسئله پیش اومده فعلا قهرن باهم 

میریم مهمونی حونه مامانبزرگم  

اگر بی جنبه هستین لطفا ریپلای نکنید ممنون واقعا حوصله ادم هایی که میخوان به ادم حمله کنن نفرین کنن   نی نی یار سر چیز هایی الکی تگ کنن اصلن ندارم و از شون متنفرم پس اگه همچین ادمهایی خواستن منو ریپ کنن همه حرفهاشون به خودشون نه میخونم نه جواب میدهم
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز