2777
2789
عنوان

بچه ها به نظرتون خیلی ضایع شد

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 46 پست
بله برای همین خیلی حساسم چون خود من تک تک وسایلم با حساسیت و خودتون دیگ تو جامعه اید گرونی میخرم این ...

اوهوم منم انقد حساس بودم بچها دس به چیزی میزدن اعصابم خورد میشد الان از اونموقع که بچه دار شدم به بچهای کسی هم گیر نمیدم چون واقعا بعضی بچها کنترلشون سخته 

خسته ام مثل مرد هزار چهره که میگفت:نمــی دونــم چــرا تــو زنــدگــیم هِـــی نمــیــشه”💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دخترم ۴سالش بود رفتیم خونه عموی شوهر.جیش کرد توخودش.من گذاشتمش توحیاط نذاشتم بره داخل تارفتم شلوا ...

نه منم گفتم چون شلوارشو عوض میکردم خب تابلو بود چیزی شده بعدم چون چیزی نریخته بود گفتم فکر نکنن فرششون نجس شده

اوهوم منم انقد حساس بودم بچها دس به چیزی میزدن اعصابم خورد میشد الان از اونموقع که بچه دار شدم به بچ ...

بله همسایه بچه پیش فعال داره میبینم چقد خود پدر و مادر اذیت میشن اما فعلا نمیتونم کنار بیام مطمئن هستم هرچیم بترسی بدتره اگه تو خونم پیش بیاد واقعاً نمیدونم واکنشم چیه

اره باور کن با اینکه سرویس تو حیاط بود و سرد بود هی میپرسیدم و میبردمش اما کارشو نمیکرد

اره من خودم تو این مرحله بودم هی میپرسیدم هی میبردم بچم پاهاشو قفل میکردونمیزاش حتی سر پاش کنم بعد میوردم بیرون جیش  میکرد البته غیر از خونه خارشوهرم که یبار جیش کرد دیگ جایی جیش نکرد ولی من از خجالت مردم چون چن بار قبلش بردمش جیغ میزد میگف ندارم

خسته ام مثل مرد هزار چهره که میگفت:نمــی دونــم چــرا تــو زنــدگــیم هِـــی نمــیــشه”💔
بله همسایه بچه پیش فعال داره میبینم چقد خود پدر و مادر اذیت میشن اما فعلا نمیتونم کنار بیام مطمئن هس ...

وقتی بچه دار بشی شرایطو میپذیری و عادت میکنی 

اینکه نریخته بله حق با شماست مهم نیست چون همه گفتن اشکال نداره دیدم نگاه همه راحتتره نمیدونم شاید من ...

نه عزیزم این چه حرفیه ناراحت نشدم بعضیا خب حساسترن بعضیا راحت میگیرن هرکس یه شخصیتی داره که قابل احترامه😘

معلومه که عیبی نداره، طفلک بچه رو چیزی نگید یا خودخوری کنید من تمام وسایلمو تازه عوض کردم، دخترم و ...

نه عزیزم خودم ناراحت شدم اما به بچه چیزی نگفتم چون رو اعتماد به نفسش تاثیر داره 

شما چقدر خوبی🌹

امیدوارم چون انقد رو این موضوع حساسم ب تعداد خواهر برادر و بچه و همه چیز خواستگار دقت میکنم 

😂عزیزم