من دخترمو ماههاست از پوشک گرفتم و کامل جیششو میگه حالا رفتیم عیادت زن عموم چندبار پرسیدم جیش داری گفت نه یه بارم گفت دارم بردمش اما نکرد بعد که اومدیم رفت تو اتاق خواب بازی کنه یهو دیدم سرپا وایساده و جیش کرده اما چون شلوارش لی و تو کرکی بود هیچی رو فرش نریخته بود اما خیلی خجالت کشیدم
معلومه که عیبی نداره، طفلک بچه رو چیزی نگید یا خودخوری کنید
من تمام وسایلمو تازه عوض کردم، دخترم و دوستاش با اینکه پرستار هم دارن تا حالا چندبار جیش کردن این ور اون ور ، یه بارم پی پی کرد یکیشون، بچه هستن دیگه، شسته میشه تمیز میشه
ببخشید یعنی واقعا اشکالی نداره برای همه؟؟ البته با منظور نیست سواله برام یعنی فقط منم چنین صحنه ای ت ...
اگر به فرش بخوره قطعا بعدش به سرامیک خورده و کل خونه رو باید آب کشید ولی خب دیدم یه عده اهمیت نمیدن و فکر میکنن همون تیکه فرش رو بشورن تمومه
"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
ببخشید یعنی واقعا اشکالی نداره برای همه؟؟ البته با منظور نیست سواله برام یعنی فقط منم چنین صحنه ای ت ...
تو خونه هیچی من یبار ی بچه رو بغل کردم سر تا پامو خیس کرد صندلی ماشینمم خیس کرد دیگ فوبیا دارم ب بغل کردن بچه البته ماهم باید درک کنیم ک پیش میاد کاریش نمیشه کرد
بچه س دیگه ولی رفتی خونه زنگ بزن بازم عذرخواهی کن همینا رو بگو بگو گرفتمش از پو ...
اونجا که انقدر معذرت خواهی کردم بنده خداها هی میگفتن ایرادی نداره بعدم بهشون گفتم شلوارش ضخیم بوده اصلا نریخته رو زمین حالا این حرف شمارو هم باز بهشون میگم اینجوری بهتره چون واقعا بیخیال نیستم خودم ناراحت شدم
شما احتمالا بچه نداری وگرنه بچه داشته باشی متوجه میشی بعضی وقتا با اینکه تمام تلاشتو میکنی بچت خرابک ...
بله برای همین خیلی حساسم چون خود من تک تک وسایلم با حساسیت و خودتون دیگ تو جامعه اید گرونی میخرم اینکه بچه کسی خرابش کنه اصلا برام قابل تحمل نیست و کلا بچه کوچیک هم تو فامیل نداریم