2777
2789
عنوان

بچه ها به نظرتون خیلی ضایع شد

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 46 پست

معلومه که عیبی نداره، طفلک بچه رو چیزی نگید یا خودخوری کنید

من تمام وسایلمو تازه عوض کردم، دخترم و دوستاش با اینکه پرستار هم دارن تا حالا چندبار جیش کردن این ور اون ور ، یه بارم پی پی کرد یکیشون، بچه هستن دیگه، شسته میشه تمیز میشه

ببخشید یعنی واقعا اشکالی نداره برای همه؟؟ البته با منظور نیست سواله برام یعنی فقط منم چنین صحنه ای ت ...

اگر به فرش بخوره قطعا بعدش به سرامیک خورده و کل خونه رو باید آب کشید ولی خب دیدم یه عده اهمیت نمیدن و فکر میکنن همون تیکه فرش رو بشورن تمومه

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید یعنی واقعا اشکالی نداره برای همه؟؟ البته با منظور نیست سواله برام یعنی فقط منم چنین صحنه ای ت ...

🤣🤣🤣برو بابا

خانمِ لوبیا هستم    ... تخمک ، سمت اسپرم شنا نمیکنه ، هیچوقت دنبال یه مرد نرو...

تو خونه هیچی من یبار ی بچه رو بغل کردم سر تا پامو خیس کرد صندلی ماشینمم خیس کرد دیگ فوبیا دارم ب بغل کردن بچه البته ماهم باید درک کنیم ک پیش میاد کاریش نمیشه کرد

اینکه نریخته بله حق با شماست مهم نیست چون همه گفتن اشکال نداره دیدم نگاه همه راحتتره نمیدونم شاید من ...

عزیزم اگر هرجایی بخوای بچه رو پوشک کنی دوباره ممکنه به پوشک برگرده و قضیه پیچیده میشه

من خودم دخترم رو هنوز پوشک می کنم البته

شما احتمالا بچه نداری وگرنه بچه داشته باشی متوجه میشی بعضی وقتا با اینکه تمام تلاشتو میکنی بچت خرابکاری نکنه بازم یجایی میشه اونچه که نباید بشه

خسته ام مثل مرد هزار چهره که میگفت:نمــی دونــم چــرا تــو زنــدگــیم هِـــی نمــیــشه”💔
بچه س دیگه  ولی رفتی خونه زنگ بزن بازم عذرخواهی کن  همینا رو بگو  بگو گرفتمش از پو ...

اونجا که انقدر معذرت خواهی کردم بنده خداها هی میگفتن ایرادی نداره بعدم بهشون گفتم شلوارش ضخیم بوده اصلا نریخته رو زمین حالا این حرف شمارو هم باز بهشون میگم اینجوری بهتره چون واقعا بیخیال نیستم خودم ناراحت شدم

شما احتمالا بچه نداری وگرنه بچه داشته باشی متوجه میشی بعضی وقتا با اینکه تمام تلاشتو میکنی بچت خرابک ...

بله برای همین خیلی حساسم چون خود من تک تک وسایلم با حساسیت و خودتون دیگ تو جامعه اید گرونی میخرم اینکه بچه کسی خرابش کنه اصلا برام قابل تحمل نیست و کلا بچه کوچیک هم تو فامیل نداریم

منی که پسر داداشم بغلم بودجیش داشتم باهاش بازی می‌کردم یه لحظه مامانش شلوارش درآورد عوض کنه یهووجیش کرد جیشش پاشیدتوصورتم وچون داشتم میخندیدم تودهنمم رفت  

هیچی من پرپرمیزدم جیش رفته تودهنم بقیه بخند پولداری حتماهرکی بچه روش جیش کنه پولداره   

شما احتمالا بچه نداری وگرنه بچه داشته باشی متوجه میشی بعضی وقتا با اینکه تمام تلاشتو میکنی بچت خرابک ...

اره باور کن با اینکه سرویس تو حیاط بود و سرد بود هی میپرسیدم و میبردمش اما کارشو نمیکرد

تو خونه هیچی من یبار ی بچه رو بغل کردم سر تا پامو خیس کرد صندلی ماشینمم خیس کرد دیگ فوبیا دارم ب بغل ...

متوجه هم صددرصد هیچ مادری نمی‌خواد بچم دست خودش نیست بچس و طبیعی اما اصلا مغزم نمیتونه قبولش کنه

عزیزم اگر هرجایی بخوای بچه رو پوشک کنی دوباره ممکنه به پوشک برگرده و قضیه پیچیده میشه من خودم دخترم ...

درسته می‌دونم کلا بچه داشتن خیلی سخته اما بازم دوس ندارم تو خونم پیش بیاد