2777
2789
عنوان

بچه ها به نظرتون خیلی ضایع شد

355 بازدید | 46 پست

من دخترمو ماههاست از پوشک گرفتم و کامل جیششو میگه حالا رفتیم عیادت زن عموم چندبار پرسیدم جیش داری گفت نه یه بارم گفت دارم بردمش اما نکرد بعد که اومدیم رفت تو اتاق خواب بازی کنه یهو دیدم سرپا وایساده و جیش کرده اما چون شلوارش لی و تو کرکی بود هیچی رو فرش نریخته بود اما خیلی خجالت کشیدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه س دیگه 

ولی رفتی خونه زنگ بزن بازم عذرخواهی کن 

همینا رو بگو 

بگو گرفتمش از پوشک و همیشه میگفت و دیدید چندبار پرسیدم و فلان 

بازم هروقت خواستید فرش رو بشورید من درخدمتم ، میدم قالیشویی 

حالا نمیگه بیا بده قالیشویی ولی نمیگه هم که بچه ش جیش کرد ول کرد رفت  

اشکال نداره ولی دیگ هر وقت خونه دیگران میبری پوشکش کن

عزیزم هفته پیش بردم جایی پوشکش کردم تا دوروز جیش میکرد و زار میزد بچه ام انگار دیگه عادت نداره به پوشک گفتم نکنه باز بسوزه طفلک

برای همه بچه ها پیش میاد 

پسر من تو بغل پسر خاله شوهرم جیش کرد

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
ببخشید یعنی واقعا اشکالی نداره برای همه؟؟ البته با منظور نیست سواله برام یعنی فقط منم چنین صحنه ای ت ...

ببین طبیعیه آدم ناراحت شه اما خب هیچی رو فرش نریخته بود همه فرش و چک کردم یه فرش شش متری کوچیک بود میشد همه جاشو دست کشید

من دخترم ۴سالش بود رفتیم خونه عموی شوهر.جیش کرد توخودش.من گذاشتمش توحیاط نذاشتم بره داخل تارفتم شلوار از توماشین اوردم کردم پاششوهرم دعوام کرد گفت اونا نفهمیدن تو چرا بچه رو اینطوری کردی بعد که نذاشتی بیاد داخل اوناهم نذاشتن..

ببین طبیعیه آدم ناراحت شه اما خب هیچی رو فرش نریخته بود همه فرش و چک کردم یه فرش شش متری کوچیک بود م ...

اینکه نریخته بله حق با شماست مهم نیست چون همه گفتن اشکال نداره دیدم نگاه همه راحتتره نمیدونم شاید من خیلی سختگیرم اصلا خوشم نمیاد ترجیح میدم اگه چنین شرایطی بود تو خونه من بچه پوشک بشه البته بازم میگم اخلاق منه یه وقت ناراحت نشی شما