2777
2789
عنوان

شلوار لی مدل چسبان الان مده

126 بازدید | 14 پست

والله یدونه شلوار لی ابی پررنگ دارم که میچسبه به تنم ولی خب پول ندارم فعلا بخرم گفتم بپرسم ببینم مده یانه باخیال راحت بپوشم😅😅مانتو ها اکثرا تا زانوم هستن کاپشنمم همین طور

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یدونه از همین گرفتم دیدم از مد افتاد، الان دو سه ساله گوشه ی کمده حتی یه بارم نپوشیدم😂

☆اونوتما دوشمانلارین،چوخدولار اطرافیندا ☆                   🟦🟥🟩 ✴️ یاشاسین آذربایجان ✴️

من یدونه از همین گرفتم دیدم از مد افتاد، الان دو سه ساله گوشه ی کمده حتی یه بارم نپوشیدم😂

منم ی شلوار لول خریدم دوسال پیش شاید یبار پوشیدمش

همش بگ و نیم بگ و مازراتی و اینا

کاربری دستِ دونفره 🌹

زیاد مد نیست ولی بستگی داره با چی بپوشی. بعضیا دیدم که هنوزم می پوشن و خیلی ام شیک بنظر میان. چون بلدن استایل کنن

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

شلوارمنم مال حداقل ۳سال میش جون زیاد بیرون نرفتم تقریبا نو مونده

بنظرم نپوش بزار چندسال بگذره دوباره مد میشه😂

☆اونوتما دوشمانلارین،چوخدولار اطرافیندا ☆                   🟦🟥🟩 ✴️ یاشاسین آذربایجان ✴️

منم ی شلوار لول خریدم دوسال پیش شاید یبار پوشیدمش همش بگ و نیم بگ و مازراتی و اینا

منم همین طور، دیگه واقعا ادم نمیتونه اسکینی بپوشه یه جوری دیده میشه، خیلیم که جذبه، من کلا از جذب خوشم نمیاد باخودم میگم چند سال پیش چجوری اینارو میپوشیدم