2777
2789
عنوان

من به این زن همسایه چی بگم

855 بازدید | 67 پست

مایه زن همسایه داریم شوهرش چند سال پیش فوت کرد حالا چهار تا بچه داره سه تا دختر یه دونه پسر

دختراش ازدواج کردن حالا دختر کوچیکه که قبلا دوستم بود حالا باهاش قهرم این خانوم دیروز منو برداشته برده بازار برای بچه دختر کوچیکه سیسمونی بخره همه چی خرید بعد میخواست گهواره بگیره گفتم بذار خودش بیاد اصرار داشت که نه من باید بگیرم اخرشم کلی چیز خرید نصفشو من براش اوردم

من خودم چون کلاس میرم کار میکنم خسته میشم

خلاصه دوباره زنگ زد گفت فردا بیا بریم من این چیزارو دوست ندارم دختر گفته فلانه بهانه دوباره میخواست منو ورداره ببره بازار واسه هرچیزی منو با خودش میبره من خودم کاردارم نمیتونم برم اینم هی زنگ میزنه میخواد بره خونه پدرش من میبره خب من چرا باید برم خونه پدرش ترو خدا بگید چیکار کنم که دیگه به من زنگ نزنه دیگه خسته شدم

ادامه شم بعدا میذارم که چرا نمیخوام باهاش برم بیرون

اگه تا ماه دیگه زنده موندم خدا خیلی دوسم داره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نروبگوکاردارم اسونه نه گفتن بیاموز

بهش میگم ولی باز تکرار میکنه میگه بریم خونه پدرم کسی نیست خب من پدرشو نمیشناسم چرا باید برم

پسر خودش که اصلا نمیره

لازم نیست ادامه شو بذاری
تو یه دختر جوونی و اون یه زن میانسال اصلا معنی نداره هی پاشی بری بازار مگه بیکاری، اصلا جواب تلفنشو نده و به خانواده هم بسپار اگه اومد در خونه بگن نیستی خونه یا خوابی یا بیرونی

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
چندسالشهیعنی تورو میبره بازار چون زورش نمیرسه برا وسایل و تو قویتذی؟ یا اینکه صمیمیه باهات همچی بهت ...

نه 21 ساله همسایمون واسه هرچیزی مثلا ه کنترل میخا بخره منو میبره میگه تنهام بعد از اون ور میره خونه پدر من بزور میرم

نه بابا مجرد اینم هی به من میگه بعلاوه توهین بچه هاش که به من میکنن

وقتی توهین میکنن مگه عقل نداری دوباره میری؟ خوب بگو توله هات توهین میکنن منم نوکر بابات نیستم هرری

حوصله داریا من بیشتر وقتا به مامانم میگم تو رو خدا ول کن یا با فلانی برو چه برسه زن همسایه🫩

منم به مامانم گفتم امروز اون باهاش رفت

بگو همسرم/پدرم اجازه نمیده😁😁 بگو شام ندارم ناهار ندارم ای امتحان دارم مریضم پام درد میکنه خستم فردا باید برم سرکار کارام مونده مهمون دارم مهمونی میخوام برم....

بهونه هاتونم من یادتون بدم؟😁😂