من دخترمو ماههاست از پوشک گرفتم و کامل جیششو میگه حالا رفتیم عیادت زن عموم چندبار پرسیدم جیش داری گفت نه یه بارم گفت دارم بردمش اما نکرد بعد که اومدیم رفت تو اتاق خواب بازی کنه یهو دیدم سرپا وایساده و جیش کرده اما چون شلوارش لی و تو کرکی بود هیچی رو فرش نریخته بود اما خیلی خجالت کشیدم
بله برای همین خیلی حساسم چون خود من تک تک وسایلم با حساسیت و خودتون دیگ تو جامعه اید گرونی میخرم این ...
اوهوم منم انقد حساس بودم بچها دس به چیزی میزدن اعصابم خورد میشد الان از اونموقع که بچه دار شدم به بچهای کسی هم گیر نمیدم چون واقعا بعضی بچها کنترلشون سخته
خسته ام مثل مرد هزار چهره که میگفت:نمــی دونــم چــرا تــو زنــدگــیم هِـــی نمــیــشه”💔
اوهوم منم انقد حساس بودم بچها دس به چیزی میزدن اعصابم خورد میشد الان از اونموقع که بچه دار شدم به بچ ...
بله همسایه بچه پیش فعال داره میبینم چقد خود پدر و مادر اذیت میشن اما فعلا نمیتونم کنار بیام مطمئن هستم هرچیم بترسی بدتره اگه تو خونم پیش بیاد واقعاً نمیدونم واکنشم چیه
اره باور کن با اینکه سرویس تو حیاط بود و سرد بود هی میپرسیدم و میبردمش اما کارشو نمیکرد
اره من خودم تو این مرحله بودم هی میپرسیدم هی میبردم بچم پاهاشو قفل میکردونمیزاش حتی سر پاش کنم بعد میوردم بیرون جیش میکرد البته غیر از خونه خارشوهرم که یبار جیش کرد دیگ جایی جیش نکرد ولی من از خجالت مردم چون چن بار قبلش بردمش جیغ میزد میگف ندارم
خسته ام مثل مرد هزار چهره که میگفت:نمــی دونــم چــرا تــو زنــدگــیم هِـــی نمــیــشه”💔