2777
2789
عنوان

دوسش دارم

156 بازدید | 15 پست

همسرم‌رودوست دارم..ومیدونم تحمل جدایی روندارم.

ولی نمیتونم با رفتاراش کناربیام.

میدونم الان خیلیاتون میگین شوهر ماهم همینطوره ولی برای من سخته من نمیتونم تحمل کنم..

ساده ترین مشکلمون درونگرا وبرونگرا بودن..

همسرم خیلی ساکت‌..به لحاظ احساسی ومحبت کم‌میزاره برام..گاهی ازش میپرسم دوسم نداری ؟؟اگه داری چرا من نمیبینم میگه نه من خیلی دوست دارم وعاشقتم وازاین حرفا..

تا ببینه ناراحتم وساکتم میچرخه دورم چرا ساکتی؟؟چرا حرف نمیزنی؟؟ اما وقتایی که حالم خوبه بی محلی میکنه..

اگه خودم رو با سرکار رفتن سرگرم‌نکنم واقعا افسرده میشم

بامشاوره بارها صحبت کردم میگه همسرم باید بره مشاوره ولی قبول نمیکنه‌‌

چون ازبچگی کسی بهش محبت نکرده..وکلا پیش پدربزرگ ومادربزرگش بزرگ شده که ماجرا داره اینم چون مادرش دختر دوست داشته به فاصله کمی بعداز همسرم صاحب دختر میشن و همسرم‌میگه هیچکس بهم توجه نمی‌کرد.درتمام بچگیش حتی میگه یه بار هم کسی برام تولد نگرفت یا اصلا یادشون نبود..

خلاصه محبت ندید والان بلد نیست محبت کنه..

بارها باهاش حرف زدم با مهربونی..قول تغییردادن ولی هییییچ فایده ای نداشته...خسته شدم کم آوردم.

مثلا زنگ میزنم بهش کی از سرکار میای دلم برات تنگ شده میگه وای آره منم..با ذوق دروبازمیگنم سلام واحوالپرسی بعد میره توگوشیش ..منم میرم تواتاق..بعداز یک ساعت یا حتی بیشتر گاهی شده یهو به خودش میاد که من خانم عزیزم کجایی؟؟؟.

اصلا تواین یکساعت سر بلند نمیکنه..هرروز همین..

خودش هم میدونه که کم میزاره برام ..مشاور چندین بار بهم گفته باید حتما مشاوره بشه ولی قبول نمیکنه

ببین گشنگم اول باهاش منطقی بحرف باهاش واسه یه رابطه باید دو طرف بخان🥲

منطقی با مهربونی‌ با گریه..با قهر همه جوره امتحان کردم

میگه قبول دارم عزیزم..حق با تو...ولی هیچی به هیچی.. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب مردا وقتی از سرکار میان حداقل یه ساعت اول نیاز دارن تو حال خودشون باشن توام باهاش کاری نداشته باش فقط با آرامش کنارش بشین کار خودتو کن، کتاب خوندن، کارای شام، هرکاری 

آقایون دعوت به دوستی ندن
اگه پای بچه وسط نیست و کلا همین و عوض نمشه و خودت هم اگه دوستش نداری و برات قابل تحمل نیست و اوضاع ب ...

بچه نداریم..

اصلا نمیتونم به جدایی فکر کنم ‌.چون شرایط بعدش خیلی برام سخت تره..

همسرم به لحاظ دیگه تو فامیل ودوست وآشنا زبون زد..مرد بدی نیست..حتی اگه روزی بخوان طلاق بگیرم از خاله وعمومی دایی خودم‌همه وهمه پشت اونن نه من..حالا تصور کن جدا هم بشی برات اعصابی میزارن؟؟

واینکه من واقعا دوسش دارم.. 

همین امروز سر بی احساسی یه جا گریم گرفت از دلقک بازی گرفته تا هرکاری که فکر کنی کرد که من گریه نکنم ولی بعدش دوباره میره تولاک خودش‌‌...کلا دوست داره من همیشه شاد باشم شنگول باشم و نسبت به سکوتش هیچ اعتراضی نکنم چون درونگراست..

خب مردا وقتی از سرکار میان حداقل یه ساعت اول نیاز دارن تو حال خودشون باشن توام باهاش کاری نداشته باش ...

همسر من غروب میاد خونه..به فاصله نیم ساعت تا یکساعت بعداز اومدنش با گوشی بعدش میره میخوابه..

بچه نداریم.. اصلا نمیتونم به جدایی فکر کنم ‌.چون شرایط بعدش خیلی برام سخت تره.. همسرم به لحاظ دیگه ...

با این شرایط فقط بهش گرمیجات بده بخوره و داروهای گیاهی تقویت جنسی از این راهش وارد شو ،وقتی میگی مشاوره نمیاد و مرد خوبیه و شرایط جدا شدن نداری و دوستش داری 

همسر من غروب میاد خونه..به فاصله نیم ساعت تا یکساعت بعداز اومدنش با گوشی بعدش میره میخوابه..

شده دیر بیان خونه یا کلا وقتی میان خونه تو با گریه یا غر و داد ناراحتیتو گفته باشی؟

آقایون دعوت به دوستی ندن
شده دیر بیان خونه یا کلا وقتی میان خونه تو با گریه یا غر و داد ناراحتیتو گفته باشی؟

نه ..اصلا.. همیشه سعی میکنم با روی خوش برم استقبالش..

ولی وقتایی که میبینم میره سرکار ولی تا غروب که برگرده حتی یه پیام بهم نمیده آره سرد برخورد میکنم 

نه ..اصلا.. همیشه سعی میکنم با روی خوش برم استقبالش.. ولی وقتایی که میبینم میره سرکار ولی تا غروب ک ...

به نظرم ناامید نشو، سعی کن زندگی رو بسازی 

ببین یه چیزایی هست مثل کسی که درونگراعه

خب نمیشه تغییرش داد این توقع که همیشه بروز بده خودشو اشتباهه

اما راجب بی توجهی و سردی میشه کارایی کرد

سعی کن اشتباهات خودتو پیدا کنی و تغییرو از خودت شروع کنی

و اون آدم از یه جایی به بعد همراه میشه

البته این چیزی بود که روانشناس به من گفت و شرایط هرکسی متفاوته

نسبت به شرایط خودت اگر فکر میکنی کمکی می‌کنه انجامش بده

آقایون دعوت به دوستی ندن
به نظرم ناامید نشو، سعی کن زندگی رو بسازی  ببین یه چیزایی هست مثل کسی که درونگراعه خب نمیشه ت ...

مشاور بهم گفت اصلا به جدایی فکر نکن چون بعدش پشیمون میشی..

همسرم خیلی ویژگی های خوب داره که باعث شده باهاش بمونم اما برای منی که یه دختر فوق العاده احساسیم تحمل همچین مردی خیلی سخته..

تصور کن براش یه جمله محبت آمیز نوشتم گذاشتم توصیف پولش.. دیدم چندروز گذشت چیزی نشد گفتم شاید ندیده ..بهش گفتم .تا سه روز صبر کردم رفتم باز کردم کیفش رو دیدم برنداشته ..منم درآوردم پاره کردم..بهش گفتم من که بهت گفتم ..الان سه روز گذشت اصلا ذوقی نداشتی بری باز کنی ببینی چی نوشتم برات؟؟؟

کلا ذوق واحساسات نداره..

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز