2777
2789
عنوان

پسر هوو..

| مشاهده متن کامل بحث + 993 بازدید | 60 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا من نفهمیدم چی به چیه مامان تو زن اول بابات بوده؟ جدا شده؟ پس چرا بچه یکی دیگه پیششه؟ یا داداش ...

عزیزم مامانم زن اول بوده جدا شده زنبابام هم یه پسر داره پیش خودشه اما بی حد به من وابستس کع دردسر شده 

عزیزم منظورت اینه ک پدر شما دوباره ازدواج کردن و مادر شما جدا شدن و الان برادر شما زیر دست نامادری (همسر دوم پدرتون) هستن؟؟؟ 

و شما می‌ترسید برادرتون باهاش بد رفتاری بشه؟؟؟. شما متاهل هستین؟؟؟ 

عزیزم مامانم زن اول بوده جدا شده زنبابام هم یه پسر داره پیش خودشه اما بی حد به من وابستس کع دردسر شد ...

تو الان با مامانت زندگی میکنی یا با بابات و زنش؟

داداشت میاد خونه مامان تو؟

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★

چیزی ک من گرفتم از حرفهات زن بابات داره با بابات زندگی میکنه با پسر ۶ سالشون شمام با مادرت ک جدا شده زندگی میکنی احتمالا وقتی میری پیش بابات داداشت گیر میده منم باهات میام ارع؟

دلم یه شادی از ته دل  یه ذوق  یه اتفاق خوب میخواد واسم دعا میکنی؟
عزیزم منظورت اینه ک پدر شما دوباره ازدواج کردن و مادر شما جدا شدن و الان برادر شما زیر دست نامادری ( ...

برادرم از زنبابامه که پیش مادر خودشه منم پیش مامان خودم اما خیلی بمن وابستس به طوری که یه روز پیش مادرش میمونه خیابون رو میزاره رو سرش 

تو الان با مامانت زندگی میکنی یا با بابات و زنش؟ داداشت میاد خونه مامان تو؟

با مادرم زندگی میکنم اره داداشمم میاد پیش مادر من که پیش من بمونه حتی یه کلاس هم بزور میتونم برم باید همه جا بام باشه از بس بهم وابستس

چیزی ک من گرفتم از حرفهات زن بابات داره با بابات زندگی میکنه با پسر ۶ سالشون شمام با مادرت ک جدا شده ...

داداشم بزور میره پیش مادرش یه روز از بس جیغ زده بود آجیمو میخام از هوش رفته بود در این حد. نمیتونم نه جایی برم نه تنهاش بزارم

نسبت ب زن بابات و پسرش گارد نداری حسودیت نمیشه تنفر و کینه نکردی ک زندگیتو خراب کردن باباتو ازت گرفتن؟؟من یکی از آشنایان تو موقعیت شمان بعد زن و بچه دومون نشون بچه اول نمیدن ک احساسات بچه جریحه دار نشه

دلم یه شادی از ته دل  یه ذوق  یه اتفاق خوب میخواد واسم دعا میکنی؟
میشه بگی چی شد که بابات زن دم گرفت؟ میدونم فضولیه. ببخشید ولی کنجکاو شدم. تو به بجه زن دوم بابات حس ...

من یادم نیست راستش اما مشکل داشتن با هم تفاهم نداشتن..بله بچه ایی که از پدر خودت باشه هیچ فرقی با بقیه نداره من مادرم از ازدواج دومش باز پسر داره که هیچ حسی به اونا ندارم چون پدرشون جداست از یه تیره و یه فامیلی نیستیم