2789
عنوان

خاستگار

255 بازدید | 70 پست

سلام دوستان خواهش میکنم کمکم کنید یه خواستگار دارم شغلش عالیه ماشین تقریباً خوب داره و خونه هم داره پلیسی اصلا به دلم نمی شینه خودمم اینطور خوشگل نیستم شرایط خوبی ندارم ولی اصلا دلم نیست حاضرم بمیرم قبول نکنم خانوادمم پیله که قبول کن

من به همه گفتم توامیدمی🕊️ناامیدم نکن پسر ام البنین

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

خوبه اخلاقش

دلت مهمه یه مدت باهمحرف بزنید من با پسر خالم به اصرار بقیه و البته یکمم خودم علاقه داشتم حرف زدیم به ماهنکشید نتونستم ادامه بدم تموم کردم بستگی به خودته چند سالته

دلت مهمه یه مدت باهمحرف بزنید من با پسر خالم به اصرار بقیه و البته یکمم خودم علاقه داشتم حرف زدیم ...

من ۲۵٫۶سالمه اون ۳۰اصلا قیافش به دلم نیست کلا با تصوراتم فرق داره حالم بده خانواده هم فشار میارن که خوبه سنت میره بالا چون اینجا خیلی زود ازدواج میکنن

اگه اخلاق خوبی داره و قیافش خوبه چرا قبول نکنیچند سالته اون چند سالشه

قیافش خوب نیست که به دلم ننشسته 😭 اصلا با تصوراتم فرق داره توقع خیلی زیاد ام ندارم ولی اینم خوب نیست

من ۲۵٫۶سالمه اون ۳۰اصلا قیافش به دلم نیست کلا با تصوراتم فرق داره حالم بده خانواده هم فشار میارن که ...

بخدا کلی ادم از مشکلات ازدواجشون اینحا میگن خودت ببین دیگه من نظرم اینع یه مدت حرف بزنید شاید کاراش باعث شده قیافشم به دلت بشینه

خلی؟؟؟ اگر بقیه چیز هاش خوبه قبول کن شغلش خوبه

عزیزم من اصلا به دلم ننشسته 😭 کلا یک چیز دیگه تصور میکردم از طرفی با این وضعیت مالی همه بهم فشار آوردن که خوبه امکان داره بعدها علاقمند بشم بهش؟