2777
2789
عنوان

جاری موذی

446 بازدید | 35 پست

جاری من از داهات اومده تهران منم اینجا بودم ، از اینایی ک گوشیشو هر جا میذاره از ادما صدا ضبط میکنه یا فیلم میگیره نمیدپنم ب کسی نشون داده یا نداده ولی میخواد خودشو خوب نشون بده بگه من خوبه ام، چند سال با زندگی من اینکارو کرد چه فتنه گریه نمیدونید، الان دیگه رفت و امد ندارم باهاش هیچجوره، ولی با این فکر نمیتونم زندگی کنم اینکه اینکارو در حقم کرد خیلی بهش خوبی کردم دوستان، حالا اونایی ک زرنگید بگید چیکار باید کرد اینو بتونم بزنم زمین ، بهضی وقتها میگم گوشیشو یکی کش بره بندازه بسوزه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همین بی توجهی و قطع ارتباط و پیشرفت و تمرکز روی زندگیت برای بهتر شدن ،خودش به اندازه کافی زمین میزندش

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

ایشون ذاتش اینجوریه ،ربطی به محل زندگیش نداره

شما هم بنظرم این بشر رو کاملاً نادیده بگیر،فکر کن اصلاً وجود نداره

چون ارزش دشمنی نداره این شخص

واگذار کن به خدا

همه عالم تن است و ایران دل ❤ هر کجا رو گشتم واژه ای زیباتر از تو پیدا نکردم<< وطنم ایراااان>>

ببین با گوشی گرفتن و زدن سوزوندن کاری از پیش نمیبری جز اینکه طرف روش بیشتر باز میشه،اول سعی کن حالیش کنی اینکار از زشت ترین کارهاس که حتی میشه ازش شکایت کرد چون نقض حریم خصوصی بحساب میاد یه جورایی،بعدشم این خانوم احتمال کتک خوردنش بالای۹۹درصده همین روزا

لطفا منو با هـ๛ولــآی سایت اشتباه نگیر،،،فاصله تو🚫حفظ کن آسیب نبینی🔚تمام

من هیچوقت از کسی حس نفرت تو دلم نگه نمیدارم ، چون خودم اذیت میشم

همیشه سعی میکنم یه نکته مثبت از طرفم پیدا کنم تا دوسش داشته باشم

اگرم هیچی پیدا نمیکنی بذارش کنار و کات کن

آداب معاشرت در فضای مجازی را بلد باشیم... فضای مجازی جدا از فضای واقعی نیست و آنچه که به صورت حضوری و فیزیکی انجام نمیدیم یا نمیگیم، در فضای آنلاین هم نباید انجام بدیم... قبل از فرستادن هر پیامی برای هر کسی،از خودمان بپرسیم که آیا در موقعیت حضوری هم ازین ادبیات استفاده میکنیم....

کاراش بیشتر شبیه کسانی هست که دنبال مدرک هستن کجایی هست ؟؟؟

مدرک برای چی؟ از داهاتای اردبیل اومده، من خیلی خوش اخلاقم خوشگلترم ، میخواد یه جوری مرکز توجه اون باشه منم اتفاقا کنار کشیدم گفتم بذار ببینم چیکار میکنه ولی من بهش خیلی خوبی کردم ، خیلی خیلی موذیه شدید همه چیو در حا میگیره چون خودش اینکارست من ساده بودم

هیچی، همه رو بر علیهش بسیج کن که فلانی صدا ضبط میکنه و همیشه دنبال مدرک از این و اونه که خودشو شیرین کنه...

و خودت بشین و تماشا کن.

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد.تا اون یه نفر رو فراموش نکنی متوجه نمیشی آدمای خوب زیادی چشمشون به تو هست. تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیافته.تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم چقدر سخته. تا از دستت نره قدرش رو نمیدونی تا دوستات رو نشناسی دو دستی به خانواده ت نمیچسبی.ما آدمای دیر رسیدن یا هیچوقت نرسیدن و نفهمیدن درک نکردن نیستیم فقط مشکل اینه تا یه چیزایی رو تجربه نکنیم به خودمون نمیایم. موفیقت با یه بار تلاش به دست نمیاد پس اگه زیاد شکست میخوری طبیعیه 😊

ایشون ذاتش اینجوریه ،ربطی به محل زندگیش ندارهشما هم بنظرم این بشر رو کاملاً نادیده بگیر،فکر کن اصلاً ...

واگذار کردم بخدا ، زندگیش خیلی داغونه، من کلا تو خودمم اصا نه کلاس میذارم واقعا میاونم بذارما بگم فلان چیزو دارم اعتماد بنفس دارم کارامو خودم میکنم ولی این از داهات پاشد اومد کل فامیلوبهم ریخت، ولی امیدوارم بدترشدنشو ببینم

ببین با گوشی گرفتن و زدن سوزوندن کاری از پیش نمیبری جز اینکه طرف روش بیشتر باز میشه،اول سعی کن حالیش ...

کتک همخورده از شوهرش کلی با پسر حرف زده اصا بی ابرویی براش مهم نیست، میترسه ها از خونش بیاد بیرون ترسوی ولی میگم پرویی خیلی یه دختر متواد ۷۶، من مثل مادر بالاسرش بودم چون مادر نداشت دلم میسوخت ،جواب خوبی ادم میفهمه دیگه این نمفهمه اصلا یعنی خودشو زده به چه راهی