2777
2789
عنوان

جاری موذی

| مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 35 پست
هیچی، همه رو بر علیهش بسیج کن که فلانی صدا ضبط میکنه و همیشه دنبال مدرک از این و اونه که خودشو شیری ...

مثل مادر بودم بخدا مثل خودم با معرفت ندیدم هرجا نشست خودش گفت جاری من خیلی خوبه ولی جه خوبی ک گوشیو میذاشت اگه من پشت کسی حرف میزدم سریع ضبط میکرد با میومد خونم از حسودی دخترای فامیلمون کسی شورتک پاش بود عکس میگرفت، یه وضع عجیبی داره این دختر تمام سیاهه درونش

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

جاری کوچیکه منم همین گوهه😐اصصلا رفت آمدنمیکنیم خداروشکر..قبلن مادرشوهرم زنده بود چندبارصدامو ضبط کرده بود..به مادرشوهرم نشون داد..اوایل عقدش بود..بعداونموقع مادرشوهرم طرف منوگرفت بهش گف معلوم نیس چی بهش گفتی بدبخت داغ کرده..چون صدای خودش ضبط نشده..بعداینم بگم جاری کوچیکم طلاق گرفته بودیه بچه داشت..با برادرشوهرازدواج کرد هیچکس راضی نبود..چون مادرشوهرم خوشش نمیومدازش اینجوری جواب جاریمو داده بود..فقط نفهمه باهاش لجی اینجورآدما بایدازشون بترسی هرکاری ممکنه بکنن

بابا واگذارش کن به خدا، نیاز نیست جبران کنی، خدا اینو زده

زندگیش که مشوشه، اخرشم شاید کارش به طلاق بکشه میره از زندگیتون.

همین که نسبت بهش بی تفاوت باشی و رفت و امد نداشته باشی و پیشرفت کنی و اون فقط حسرت تورو بخوره بدترین زجره براش.

اصلا بهش نزدیگ نشو چون بعید نیست برات دعا بگیره یا چیز خورت کنه خلاصه حواست باشه نه بهش نزدیک بشو نه ضرری بهش بزن که بخواد جبران کنه. ازاین ادم باید ترسید و فرار کرد

واگذار کردم بخدا ، زندگیش خیلی داغونه، من کلا تو خودمم اصا نه کلاس میذارم واقعا میاونم بذارما بگم فل ...

اووووه چقد داهات داهات میکنیی..والا شعور داشتن ربطی به محل زندگی نداره...جاری شما هم ظاهرا فاقد شعوره

بابا واگذارش کن به خدا، نیاز نیست جبران کنی، خدا اینو زدهزندگیش که مشوشه، اخرشم شاید کارش به طلاق بک ...

اتفاقا خانودگی اهل دعا هستن خیل یموذیه ندیده بودم دختر متولد ۷۶ انقدر به این چیزهای کثیف وارد باشه از خانودشه دیگه از کجا یاد گرفته

اووووه چقد داهات داهات میکنیی..والا شعور داشتن ربطی به محل زندگی نداره...جاری شما هم ظاهرا فاقد شعور ...

نه داهات داهات نکردم شما ضعف داهات دارید انگار ، پرسیدن گفتم برای داهات بود اومد شهر اینجوری شد

بابا واگذارش کن به خدا، نیاز نیست جبران کنی، خدا اینو زدهزندگیش که مشوشه، اخرشم شاید کارش به طلاق بک ...

زندگیش خوب نیست واقعا چندبار فک کنم حرف طلاقو زدن ولی مونده دیگه خونش من ازش خبر ندارم از زندگیش ولی دیدمش خونه مادرشوهرم اصا بادم افتاد این چ کارا نکرده اومده نشسته خودشو زده بود ب اون راه

جاری کوچیکه منم همین گوهه😐اصصلا رفت آمدنمیکنیم خداروشکر..قبلن مادرشوهرم زنده بود چندبارصدامو ضبط کر ...

چرا بترسم اصلا نزدیکم نمیذارمش بهش رو نمیدم شاید هر شش ماه ببینمش یبار

زندگیش خوب نیست واقعا چندبار فک کنم حرف طلاقو زدن ولی مونده دیگه خونش من ازش خبر ندارم از زندگیش ولی ...

خیلی مراقب باش، اصلا نزدکیش نشو سر به سرش نذار اگر دعا بگیره برات بیچاره میشی

ان شالله که همچین ادمی از زندگیتون بره بیرون همگی راحت میشید

خیلی مراقب باش، اصلا نزدکیش نشو سر به سرش نذار اگر دعا بگیره برات بیچاره میشیان شالله که همچین ادمی ...

بعضی وقتها فکر میکنم قبلا دعا گرفته بود ، ترشی بهم داد یبار ،ترشی و نخوردم اومدم ریختمش دور ولی حالم خیلی بد بود تا ۲سال

نه داهات داهات نکردم شما ضعف داهات دارید انگار ، پرسیدن گفتم برای داهات بود اومد شهر اینجوری شد

نه جونم بنده واسم شعور وانسانیت مهمه محل زندگی کسی مهم نیست..از داهاتم بدم نمیاد وقت داشته باشم تعطیلات رو دوس دارم تو مناطق بکر داهات بگذرونم..