2789
عنوان

خاستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 71 پست
نه اتفاقا ما خونواده مون کلا قد کوتاه این بلند هست فکش که کلا مشکل داره دیونه با این همه پول تا حالا ...

شرط کن باهاش که بره عمل کنه طبع بدنش گرمه پسر خاله خودمم 29 سالشه موهاش جو گندمی شدنه ولی حالا بازم هر جور خودت صلاح میدونی ولی احساسی تصمیم نگیر

غمگینم مثل مردی که با هزار بدبختی زن گرفته اما سر به زنگا میفهمه که زنش مردح!!!

ببخشید رک میگم ولی تو قراره باهاش بخوابی بغلش کنی ببوسیش ازش بچه دار بشی باید ی کششی به وجود میومد ا ...

کاش شعور شمارو خواهر مادرم داشتن 🥹😭😭چطور اینارو حالیشون کنم اینا فقط پول و اخلاق البته بیشتر پول رو میبینن

من به همه گفتم توامیدمی🕊️ناامیدم نکن پسر ام البنین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شرط کن باهاش که بره عمل کنه طبع بدنش گرمه پسر خاله خودمم 29 سالشه موهاش جو گندمی شدنه ولی حالا بازم ...

بنظرتون مشاوره برم یا اول کامل فکر کنم و خودم تصمیم بگیرم

کاش شعور شمارو خواهر مادرم داشتن 🥹😭😭چطور اینارو حالیشون کنم اینا فقط پول و اخلاق البته بیشتر پول ...

دیگه باید سختی رفتار خانوادتو به جون بخری و قاطع بگی نه زندگیه توئه عزیزم

بنظرتون مشاوره برم یا اول کامل فکر کنم و خودم تصمیم بگیرم

مشاوره برو خودت هم خوب فکر کن بقیه خاستگار هات هم در نظر بگیر اگر موقعیت بهتر از این اقا داری خو به اون جواب بده اگرم ن بیشتر به این اقا فکر کن

من نمیگم قبول کن ولی الکی هم نگو نه .

مردها بعد ازدواج قیافشون بهتر میشه .با لباس بهتر تیپشون .

بگو باید چند جلسه صحبت کنیم بعد جواب میدم .چند جلسه باهاش برو بیرون اگه علاقمند نشدی بگو نه .

من موقع خواستگاری قیافه شوهرم خورد تو ذوقم..دلم خواست بگم نه .ولی گفتم آره .

بعد عقد از من قیافه اش بهتر شد .سریع تصمیم نگیر .همین آقا الان زودتر بگه نه ،عاشقش میشی.

دیگه باید سختی رفتار خانوادتو به جون بخری و قاطع بگی نه زندگیه توئه عزیزم

عصر میریم بیرون دیگه شب نظر قطعی مو میگم هر جنگی هم میخواد بشه مهم نیست ممنونم که راهنمایی م کردی عزیزم ♥️

من نمیگم قبول کن ولی الکی هم نگو نه .مردها بعد ازدواج قیافشون بهتر میشه .با لباس بهتر تیپشون .بگو با ...

شما پشیمون نشدی بعدها به دلت نشست تونستین عاشق ش بشین راستش خیلی بی تجربه و بی دست و پام بخاطر محدودیت های خانواده کلا دختر خونگی شدم حتی نمیتونم باهاش حرف بزنم

مشاوره برو خودت هم خوب فکر کن بقیه خاستگار هات هم در نظر بگیر اگر موقعیت بهتر از این اقا داری خو به ...

خب بقیه خاستگارها قیافش مثل همین تقریباً ولی بقیه شرایط خیلی عقب تر از این هنوز خونه و ماشینی که این داره و حقوقش همه عمو دایی هام یا بقیه دوماد های فامیل ندارن بعد بقیه خاستگار ها آخرین دوسال پیش بود همزمان که نمیان من تصمیم بگیرم 😐

خب بقیه خاستگارها قیافش مثل همین تقریباً ولی بقیه شرایط خیلی عقب تر از این هنوز خونه و ماشینی که این ...

برو مشاوره کمکت میکنه