2789
عنوان

خاستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 71 پست
عزیزم من اصلا به دلم ننشسته 😭 کلا یک چیز دیگه تصور میکردم از طرفی با این وضعیت مالی همه بهم فشار آو ...

قیافش خوب نیست ؟؟ قدش کوتاه؟؟ مشکلش چیه که به دلت ننشسته

اره احتمال داره بعد از ازدواج عاشقش بشی

غمگینم مثل مردی که با هزار بدبختی زن گرفته اما سر به زنگا میفهمه که زنش مردح!!!

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

بخدا کلی ادم از مشکلات ازدواجشون اینحا میگن خودت ببین دیگه من نظرم اینع یه مدت حرف بزنید شاید کاراش ...

ببین اصلا چندشم میشه ازش ی حال کثیفی دارم البته این اولین تجربه ام دوست پسر کلا نداشتم و خاستگار های قبلی اصلا به این مرحله نمیرسیدن

من به همه گفتم توامیدمی🕊️ناامیدم نکن پسر ام البنین

عزیزم من اصلا به دلم ننشسته 😭 کلا یک چیز دیگه تصور میکردم از طرفی با این وضعیت مالی همه بهم فشار آو ...

چیزی که تجربه کردم رو بهت میگم ممکنه ادم با این شرایط نیاد باز فکراتو بکن

وقتی به دلت نمیشینه نباید قبول کنی اینو همه مشاور ها و روانشناس ها میگن خانوادت که نمیخوان باهاش زن ...

واقعا مامانم میگه عادت میکنی ولی من چون تو هیچ رابطه ای هم نبودم هیچ وقت توقع یک کم کشش و جاذبه دارم حالم بده حرف نمیتونم بزنم بخدا

چیزی که تجربه کردم رو بهت میگم ممکنه ادم با این شرایط نیاد باز فکراتو بکن

خودمم از همین میترسم همکار اشنامونه از اخلاقش که خیلی تعریف میکنن شرایط ش هم که تو اطرافیان که چند ساله ازدواج کردم هیشکی وضعیت مالی به این خوبی ندار حقوقش نزدیک ۱۰۰تومن منم قیافم عادی دیپلم دارم ولی نمیدونم راه درست چیه

قیافش خوب نیست ؟؟ قدش کوتاه؟؟ مشکلش چیه که به دلت ننشسته اره احتمال داره بعد از ازدواج عاشقش بشی

نه اتفاقا ما خونواده مون کلا قد کوتاه این بلند هست فکش که کلا مشکل داره دیونه با این همه پول تا حالا درست نکرده بعد در مجموع کلا فیس زشتی داره چطور بگم من اصلا فکر میکردم چهل سالشه موهاش جوگندمی ولی سی سالشه

قیافش چشه مشکلی داره یا تو مرد قشنگ میخوای؟

۴۰ سالم هست دارم ۴۱ ساله میشم، بزرگ شدم ، ولی تو دلم انگار یه دختر کوچولوی کلاس دومی نشسته، با یه ذوق زیادی منتظر مامان و بابا و داداشم که همه با هم بریم شهر بازی ....حیف که خیلی ازون روزا گذشته ....

خودمم از همین میترسم همکار اشنامونه از اخلاقش که خیلی تعریف میکنن شرایط ش هم که تو اطرافیان که چند س ...

حالا باهاش صحبت کن اگه اخلاقش اینا خوب باشه اینطور که میگی شرایطش خوبه ردنکن که دوستانه نصیحتت میکنم پشیمون میشی کاری که من کردم

اگه چندشت میشه چطور میخوای بری بغلش یا بوسش کنی مگه میشه اخه بنظرم جواب رد بده

😭مگه خواهر مادرم میفهمن من دقیقا دارم به همین فکر میکنم کاش ی راهی برام پیدا میشد خونواده من که کلا همه چی تموم شده میبینن خوشحال ن من دعا میکردم امروز از خواب بیدار نشم

واقعا مامانم میگه عادت میکنی ولی من چون تو هیچ رابطه ای هم نبودم هیچ وقت توقع یک کم کشش و جاذبه دارم ...

ببخشید رک میگم ولی تو قراره باهاش بخوابی بغلش کنی ببوسیش ازش بچه دار بشی

باید ی کششی به وجود میومد الان نه تنها نیومده بدتم میاد ازدواج میکنی بعد هر کارش براش زشت و بد به نظر میرسه چون دلت باهاش نیست