2789
عنوان

خاستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 71 پست
شما پشیمون نشدی بعدها به دلت نشست تونستین عاشق ش بشین راستش خیلی بی تجربه و بی دست و پام بخاطر محدود ...

ما چون آشنایی تلفنی داشتیم علاقمند شده بودم ولی ظاهرشو که دیدم دلم نچسبید .

ولی باهاش کنار اومدم تا عقد که کمی چاق شد و شیک پوش تر دیگه خیلی عاشق شدم تا الان که ۲۰ سال گذشته .

ببین مردها با گذشت سن بر عکس زنها قشنگتر میشن مگه فرهنگش پایین باشه و به خودش اصلا نرسه .

شما خودت یا از طریق کسی به خانواده بگو دو سه جلسه صحبت کنیم احتمال اینکه از گوش عاشق بشی زیاده چون مراوده با آقایونم نداشتی احتمالش زیاده .سریع نگو نه که مطمئنم پشیمون میشی.

تو همین سایت با پسرهایی دوست شدن که اول ازشون بدشون میومد ولی بعد عاشق شدن .تازه هیچحسنی هم نداشته .این آقا که میگی محاسنش زیاده .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به خود پسره بگو که دوست ندارم

عصر میرم بیرون احتمالا فردا هم مشاوره بعد نظرمو قطعی میگم بهش من متاسفانه حتی لباس هم بخام بخرم در لحظه چشممو میگیره 😅 یعنی اگه نگاه اول خوشم نیا تا ابد رو دلم میمونه میترسم برم برسه به طلاق دیگه جایی برای برگشتن ندارم

من به همه گفتم توامیدمی🕊️ناامیدم نکن پسر ام البنین

عصر میریم بیرون دیگه شب نظر قطعی مو میگم هر جنگی هم میخواد بشه مهم نیست ممنونم که راهنمایی م کردی عز ...

رفتی بیرون بهش بگو ای کاش بشه دو جلسه دیگه هم با هم صحبت کنیم بعد تصمیم بگیریم .مسئله یه عمر زندگی هست باید دلمون قرص باشه .

همه اینجا گفتن چون شغل خوب داره و اوضاعش خوبه ازدواج کن ولی من میگم اگه واقعا زشته نرو چون هیچوقت به دلت نمیشینه اما اینو بدون تو خوشگلی هم هیچی نیست مرد فقط باید اخلاق مدار باشه همین!

ما چون آشنایی تلفنی داشتیم علاقمند شده بودم ولی ظاهرشو که دیدم دلم نچسبید .ولی باهاش کنار اومدم تا ع ...

واقعا ببین وضع مالیس عالیه این جایی که کار میکنه تو کل استان به حقوق مزایا وبیمه معروف هست خیلی خوبه بعد خانوادش روستان خیلی نمیبینشون انگار،منم که نه شغلی نه قیافه و تحصیلات حتی بخدا از دندون درد دارم میرم پول ندارم دستشون کنم ولی بیمه اینا امسال ۶تا ایمپلنت رایگان داره با این حال نمیدونم چکار کنم مشاوره برم ببینم چی میشه ،،،من از هر ده تا پسر تو خیابون از ۹تاشون خوشم میاد همه خاستگارم داغونن ظاهری

آیا تو نگاه اول اون لباس رو خریدی بعد پشیمون نشدی؟

نه بخدا همیشه بهترین بودن حتی بقیه میگن تو برامون بخر البته میدونم مقایسه خوبی نیست ولی من کلا این شکلی ام انگار

ببین اگر در این حد چندشت میشه همه جوره وایسا رو تصمیمت

فردا دووم نیاری ازین خانواده حامی برات در نمیادااااااااا

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
واقعا ببین وضع مالیس عالیه این جایی که کار میکنه تو کل استان به حقوق مزایا وبیمه معروف هست خیلی خوبه ...

با عمل و تغییر استایل درست نمیشه؟؟

واقها فکر کردید انقدر خفن و قشنگید که ما عکستونو از پروف کپی کنیم؟؟؟؟؟ پروف خودمم کپی نکن چیه دیگه؟؟؟ یعنی انقدر خودتو زیبا و هالیوودی فرض کردی ک ما کپی کنیم بذاریم پروفایل خودمون؟؟؟؟؟جل الخالق😶😶😶دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲.......

الان راضی هستی من کلا چندشم میشه اینطور بگم

اگر تا این حدی ب مشکل میخوری

از رابطهجنسی تا نشوندادنشب دوستاتوراه رفتنتو خیابون مشکل ایجاد میشه تو ذهنت

واقها فکر کردید انقدر خفن و قشنگید که ما عکستونو از پروف کپی کنیم؟؟؟؟؟ پروف خودمم کپی نکن چیه دیگه؟؟؟ یعنی انقدر خودتو زیبا و هالیوودی فرض کردی ک ما کپی کنیم بذاریم پروفایل خودمون؟؟؟؟؟جل الخالق😶😶😶دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲.......

ببین اگر در این حد چندشت میشه همه جوره وایسا رو تصمیمت فردا دووم نیاری ازین خانواده حامی برات در نمی ...

آره باید حسابی فکر کنم این خونواده همین مجردی رو سرطان کردن برام برگردم دیگه جایی ندارم کلا

[QUOTE=415292191]با عمل و تغییر استایل درست نمیشه؟؟[/QUOTاصلی ترینش فک هست که با عمل و ارتودنسی درست میشه ولی در مجموع فکر نکنم

واقعا ببین وضع مالیس عالیه این جایی که کار میکنه تو کل استان به حقوق مزایا وبیمه معروف هست خیلی خوبه ...

امیدوارم خدا بهترین انتخاب رو برات قرار بده .از خودش کمک بخواه بگو اگه گفتم نه یا اره خودت خواستی و نظر خودته .پس کمکم کن که تو فکر و زبونم خواست تو و خوشبختی من باشه.