2789
عنوان

خاستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 71 پست
آره باید حسابی فکر کنم این خونواده همین مجردی رو سرطان کردن برام برگردم دیگه جایی ندارم کلا

مجردی عیب نیست

همیشه فرصت ازدواج هست

ولی انتخاب غلط باقی عمرتو با عذاب و اذیت پیش میبره

واقها فکر کردید انقدر خفن و قشنگید که ما عکستونو از پروف کپی کنیم؟؟؟؟؟ پروف خودمم کپی نکن چیه دیگه؟؟؟ یعنی انقدر خودتو زیبا و هالیوودی فرض کردی ک ما کپی کنیم بذاریم پروفایل خودمون؟؟؟؟؟جل الخالق😶😶😶دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲.......

همه اینجا گفتن چون شغل خوب داره و اوضاعش خوبه ازدواج کن ولی من میگم اگه واقعا زشته نرو چون هیچوقت به ...

بنظرتون به اینکه هیچ وقت دوست پسری نداشتم ربطی داره انگار منتظر یک عشق رویایی بودم الان حسابی حالم گرفته شد ظاهرشم که پسندم نیست خدایی

من به همه گفتم توامیدمی🕊️ناامیدم نکن پسر ام البنین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مجردی عیب نیستهمیشه فرصت ازدواج هستولی انتخاب غلط باقی عمرتو با عذاب و اذیت پیش میبره

ببین فرصت این شکلی برا من شاید نباشه دیگه از نظر موقعیت صد هیچ از من جلوتره فشار خونواده مم برا همینه با این حال نمیدونم رد کنم بعدی ها به این خوبی باشن یا اصلا بعدی وجود داشته باشه دوراهی سختیه واقعا

اسی خوب بهش فکر کن قیافه میره ادب و اخلاق میمونه نتیجه رو بهم بگو بعدش

باشه عزیزم حتما مرسی که راهنمایی م کردین ♥️

به عیچ عنوان قبول نکن. کشش جنسی خیلی مهمه.

بنظرتون باید همون اولین دیدار کشش ایجاد میشد یا امکان داره تو جلسه ها بعد این اتفاق بیفته

ببین فرصت این شکلی برا من شاید نباشه دیگه از نظر موقعیت صد هیچ از من جلوتره فشار خونواده مم برا همین ...

جوری هم نباشه دلت نخواد بهش محبت کنی و ندشت شه

چون اونجوری راه دعوا و خیانت ب زندگیت باز میشه

واقها فکر کردید انقدر خفن و قشنگید که ما عکستونو از پروف کپی کنیم؟؟؟؟؟ پروف خودمم کپی نکن چیه دیگه؟؟؟ یعنی انقدر خودتو زیبا و هالیوودی فرض کردی ک ما کپی کنیم بذاریم پروفایل خودمون؟؟؟؟؟جل الخالق😶😶😶دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲.......

جوری هم نباشه دلت نخواد بهش محبت کنی و ندشت شهچون اونجوری راه دعوا و خیانت ب زندگیت باز میشه

دقیقا همینطور دیشب کلا خواب نرفتم و تا صبح دیونه شدم

دقیقا همینطور دیشب کلا خواب نرفتم و تا صبح دیونه شدم

به همه چیز و همه جاش فکن

جزئیات

بنظرتون باید همون اولین دیدار کشش ایجاد میشد یا امکان داره تو جلسه ها بعد این اتفاق بیفته

اگر الان یه نه محکم هست توی دیدارهای بعدی کشش ایجاد نمی شه. اگر به نظرت معمولی می یومد امکانش بود.

من نمردم!! اما زنده هم نماندم.