آره باید حسابی فکر کنم این خونواده همین مجردی رو سرطان کردن برام برگردم دیگه جایی ندارم کلا
مجردی عیب نیست
همیشه فرصت ازدواج هست
ولی انتخاب غلط باقی عمرتو با عذاب و اذیت پیش میبره
واقها فکر کردید انقدر خفن و قشنگید که ما عکستونو از پروف کپی کنیم؟؟؟؟؟ پروف خودمم کپی نکن چیه دیگه؟؟؟ یعنی انقدر خودتو زیبا و هالیوودی فرض کردی ک ما کپی کنیم بذاریم پروفایل خودمون؟؟؟؟؟جل الخالق😶😶😶دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲.......
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مجردی عیب نیستهمیشه فرصت ازدواج هستولی انتخاب غلط باقی عمرتو با عذاب و اذیت پیش میبره
ببین فرصت این شکلی برا من شاید نباشه دیگه از نظر موقعیت صد هیچ از من جلوتره فشار خونواده مم برا همینه با این حال نمیدونم رد کنم بعدی ها به این خوبی باشن یا اصلا بعدی وجود داشته باشه دوراهی سختیه واقعا
من به همه گفتم توامیدمی🕊️ناامیدم نکن پسر ام البنین
ببین فرصت این شکلی برا من شاید نباشه دیگه از نظر موقعیت صد هیچ از من جلوتره فشار خونواده مم برا همین ...
جوری هم نباشه دلت نخواد بهش محبت کنی و ندشت شه
چون اونجوری راه دعوا و خیانت ب زندگیت باز میشه
واقها فکر کردید انقدر خفن و قشنگید که ما عکستونو از پروف کپی کنیم؟؟؟؟؟ پروف خودمم کپی نکن چیه دیگه؟؟؟ یعنی انقدر خودتو زیبا و هالیوودی فرض کردی ک ما کپی کنیم بذاریم پروفایل خودمون؟؟؟؟؟جل الخالق😶😶😶دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲.......
دقیقا همینطور دیشب کلا خواب نرفتم و تا صبح دیونه شدم
به همه چیز و همه جاش فکن
جزئیات