2777
2789
عنوان

گوشی 400 میلیونی

172 بازدید | 15 پست

ارزش خرید داره. من خیلی اهل برند خاصی از گوشی نیستم از اول همیشه ساموسنگ میخریدم گوشیم باگ پیدا کرده باید جدید بخرم مد نظرم سری اس بود که نزدیک ۴٠٠ بود.

یه گوشی میان رده هم دیدم سری آ ۹۲

یعنی ساده ترین گوشی اصلا نمی ارزه این قیمت گوشی نهایت پنج سال کار کنه چرا انقدر قیمت زیاد شده من خیلی وقت بود چک نکرده بود حس میکنم از خواب کهف بیدار شدم🥲

درخواست دوستی نفرستید متشکرم🤍🙂

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

در صورتی ارزش خرید داره که شما شغلت با گوشی باشه و ۹۸ درصد زندگیت حول محور اون گوشی بچرخه و بتونی هزینه شو جبران کنی.

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
در صورتی ارزش خرید داره که شما شغلت با گوشی باشه و ۹۸ درصد زندگیت حول محور اون گوشی بچرخه و بتونی هز ...

من کارم با گوشی زیاده عزیزم ولی زیاد به گوشیم اسیب زدم چطوری ۴٠٠میلیونی باهاش کار کنم🤣دلم نمیاد باهاش موزیک گوش کنم

عزیزم قیمت همه چیز هرماه نسبت به ماه قبل مثل اصحاب کهفه🤣🤣🤣

اونو عادت کردیم متاسفانه... من بازار گوشی خیلی. چک نکردن یادمه اخرین سری همین گوشی مد نظرم بود حدود صد و. خورده ای بود امروز ۴٠٠ بود... 🥲🥲

اونو عادت کردیم متاسفانه... من بازار گوشی خیلی. چک نکردن یادمه اخرین سری همین گوشی مد نظرم بود حدود ...

اره عزیزم .قیمت ها سر به فلک گذاشته .قبل از جنگ میخواستم کی ام سی بخرم نزدیک دو بود .الان شده چهارو خورده ای .خونه از متری دویست تومن شده متری چهارصد و ده

اره عزیزم .قیمت ها سر به فلک گذاشته .قبل از جنگ میخواستم کی ام سی بخرم نزدیک دو بود .الان شده چهارو ...

فقط باید تماشا کنیم من همچین پولی هم از اسمون بهم نازل بشه پای گوشی نمیدم🥴🥴 ماشینو که نگو... موتورم گرون شده