2777
2789
عنوان

پسر هوو..

| مشاهده متن کامل بحث + 993 بازدید | 60 پست
نسبت ب زن بابات و پسرش گارد نداری حسودیت نمیشه تنفر و کینه نکردی ک زندگیتو خراب کردن باباتو ازت گرفت ...

از زنبابام ناراحت میشم اما از برادرم نه اونکه تقصیری ندارع 

من یادم نیست راستش اما مشکل داشتن با هم تفاهم نداشتن..بله بچه ایی که از پدر خودت باشه هیچ فرقی با بق ...

چه باحال😐

الان داداشت بیاد خونه مامانت مامانت یا شوهر مامانت ناراحت نمیشن؟

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

البته من ک میگم بلاخره ک خواهر برادرشوهر میبینه ولی میگه حسش نسبت ب باباش عوض میشه از باباش کینه میکنه ک اینهارو ول کرده چسبیده ب اون زنه خونه خراب کن

دلم یه شادی از ته دل  یه ذوق  یه اتفاق خوب میخواد واسم دعا میکنی؟
البته من ک میگم بلاخره ک خواهر برادرشوهر میبینه ولی میگه حسش نسبت ب باباش عوض میشه از باباش کینه میک ...

اره آدم تو دلش باز یه جوری میشه هزار بارم به روی بابام زدم اما نسبت به برادرم و خواهرم کینه به دل نگرفتم

اره آدم تو دلش باز یه جوری میشه هزار بارم به روی بابام زدم اما نسبت به برادرم و خواهرم کینه به دل نگ ...

خوشبحالت چ قلب مهربونی داری

منک هیچ کاره ام تو زندگی این آشنامون ک زندگیش شبیهه زندگی شماست  خیلی نسبت ب زن باباهه گارد دارم بدم میاد ازش حتی رابطه امو باهاشون قطع کردم موندم چطو تنفرمو کم کنم خودمم اذیت میشم ولی خشم دارم و دلسوزی نسبت ب زن و بچه اولش خیلی خوب بودن

من یادم نیست راستش اما مشکل داشتن با هم تفاهم نداشتن..بله بچه ایی که از پدر خودت باشه هیچ فرقی با بق ...

عزیزم تو همونجوری ک با پسر بابات خواهر برادر حساب میشین با پسر مامانتم همونطور خواهر برادرین شاید هم فامیل نباشین ولی اونا بچه های مامانتم هستن نصف دی ان ای شون رو از مادرشون گرفتن مثل تو این تفکر غلطیه ک بچه رو فقط از پدر میدونین 

عزیزم تو همونجوری ک با پسر بابات خواهر برادر حساب میشین با پسر مامانتم همونطور خواهر برادرین شاید هم ...

زیگوت ؛تخم ؛یا همون بچه از تخمک مادر و اسپرم پدر تشکیل شده هر کدوم نصف دقیقا نصف پس بردرات دقیقا میتونن از نظر ژنتیکی به تو ب ی اندازه نزدیکن چون هر کدوم نصف دی ان ای  تو رو دارن 

منک هیچ کاره ام تو زندگی این آشنامون ک زندگیش شبیهه زندگی شماست  خیلی نسبت ب زن باباهه گارد دار ...

آخی عزیز دلم چون حس دلسوزیت زیاده اینجوری هستی..اما خب سرنوشته