2777
2789
عنوان

پسر هوو..

| مشاهده متن کامل بحث + 993 بازدید | 60 پست
چن سالشه معمولا تا دوازده سالگی وابسته میشه وکم کم. درست میشه سر بسر مزارش منم داشتم یکی

۶ سالشه یه روز جدا میشه ازم مادرشو آسی میکنه ترو نمیخام خواهرمو میخام تو برو خونه بابات

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا خود خانمه کم بوده مامانت باید بچه خانمه رو هم تحمل کنه !!!!

عجبا 

البته شوهرم داداشش رو خیلی دوست داشت باهاش بازی میکرد ولی خوب مادر همسرم فوت کرده بود 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
۶ سالشه یه روز جدا میشه ازم مادرشو آسی میکنه ترو نمیخام خواهرمو میخام تو برو خونه بابات

هر موقع خواست باهات بیاد بگو اول شما بفرمایید ما بعد از شما کم کم سرد میشه 

سوره حمد و توحید رو بخون فوت کن رو سرش آروم میشه

چرا من نفهمیدم چی به چیه

مامان تو زن اول بابات بوده؟ جدا شده؟

پس چرا بچه یکی دیگه پیششه؟

یا داداش تو زیر دست نامادریه؟ چرا پیش مامان خودش نیست؟

همون آني سابقم كه از ٨٩ عضو بودم...
حالا خود خانمه کم بوده مامانت باید بچه خانمه رو هم تحمل کنه !!!! عجبا  البته شوهرم داداشش رو ...

آخه چه ربطی به برادرم داره مامانم حتی به شوخی چیزی بش میگه قلبم میگیره

چرا من نفهمیدم چی به چیه مامان تو زن اول بابات بوده؟ جدا شده؟ پس چرا بچه یکی دیگه پیششه؟ یا داداش ...

منم نفهمیدم دقیقا

الان اگه مامان تو جدا شده چرا باید بچه همووش پیشش باشه؟

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★