2777
2789
عنوان

مادر حسود

2240 بازدید | 56 پست

از شدت ناراحتی از کاراش از خواب پریدم نصف شبی

شوهر من از خیلی لحاظا مرد موفقیه

قیافش خوبه درامدش خوبه شغلش خوبه مرد باشخصیتیه و و و

بابامم همه چیش خوبه فقط متاسفانه ۱۵سالیه درگیر اعتیاد شده

مادرم چندین بار تا حالا تو دعوا هی بهم گفته خدا کنم شوهرت بشه شبیه بابات

خدایی بابای من برا مامانم خیلی خوب بوده اگرم اعتیاد داره ضرر به تنو بدن خودش زده ولی من میدونم منظور مامانم از رو بدجنسیه 

امشب خونمون بود با بابام چنروز پیش بحث کرده بود منم بهش گفتم اینجوری نکن و خواستم باهاش حرف بزنم ارومش کنم بدتر برگشت بهم گفت فکر نکن زندگی توام همیشه همینجوری میمونه منم ۴،۵سال اولی رو سر نگهم میداشتن و اینجوری میکردن اونجوری میکردن فکر نکن شوهرت همیشه همینجوری زرنگ و کاری میمونه

مامانم خیلی خیلی زن بی منطقیه و بخوای باهاش کلکل کنی سریع جیغ و داد راه میندازه و باصدای بالا میخواد خودشو تبرئه کنه

منم باردارم نخواستم اعصاب خودمو خراب کنم ولی الان میگم چرا هیچی بهش نگفتم اخه مادر انقد پست که بشینه به انتظار اینکه شوهر منم از کار بیفته و دیگه کار نکنه و درگیر اعتیاد بشه

اخه زن حسابی سرافرازیش واسه تو هست 

خیلی تاحالا مسائلی پیش اومده که واقعا به چشم دیدم مامانم بهم حسودی میکنه بگید چکار کنم با این به اصطلاح مادر

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

۱۴هفته ام هم سابقه هماتوم دارم هم جفتم سرراهیه زیاد نمیتونم کار کنم درحد اشپزیو ظرف شستن فقط

اونروز دارم بهش میگم کف اشپزخونه کثیف شده باید بشورم میگه نمیخواد طی بکش

پریروز خونمون بود کف خونمون شده بود پر نون خرده گفتم باید حالا به شوهرم بگم جارو کنه گفت نمیخواد که وقتایی نشستی با جارو تنبل بکش

ای خدا هرکی بارداره مامانش کمکشه واسه من رو خودشم نزاشته بگه ویار داری حالت تهوع داری یه وعده من درست میکنم واست میارم یا میام خونتون واست درست میکنم

رابطتتو باهاش کمتر کن دیر به دیر سربزن

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عج الفرجهم،،،راضی باشی از زندگيت يا نه لحظه ها ميگذرن پس تصميم بگير از امروزبرای هرچيز بيخودی خودتو داغون نكنی☺

هه من از درد عشق تو خواب کریه کردم 

شما از درد مادر هرکی واقعا از یک چیزی میناله .پیشنهادم اینکه رهاااا کن

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

رفت و امدت رو ب حداقل برسون

شوهرمم میگه ولی لامصب مادره نمیشه

میگم حداقل هرچیم بد باشه دلسوزم هست که بیاد تو این دوران بارداری کمکم کنه یا حداقل یه مشکلی که دارم ازش سوال بپرسم ولی متاسفانه تو هیچ کدوم تاحالا بدردم نخورده

اگه پدرت خوبه و به قول شما ضررش فقط واسه خودش بوده چرا از شنیدن احتمال معتاد شدن شوهرت اینجوری اشفته میشی؟!معلومه هیچ زنی چنین چیزی رو قبول نمیکنه و تحملش واسش سخته.سعی کنین تو بحثا به مادرتون حق بدین و باهاش همدردی کنین نه اینکه قانعش کنین خیلیم زندگیت خوبه!بعضی وقتا ادم فقط میخوان درک بشن

عزیزدلم

مادرت خستست

همینکه سر به سرش نمیذاری و بحثو کش نمیدی بهترین کارو میکنی. احسنت بهت. اینجور بعدا غذاب وجدان هم نمیگیری.

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊
رابطتتو باهاش کمتر کن دیر به دیر سربزن

منکه اصلا سر نمیزنم بهش فقط چنروز یبار زنگ میزنم

ولی اخه خدایی رابطه مادر دختر باید این باشه

خیلی دلم شکست که تو اوج خواب بیدار شدم

با بابات صحت کن ترکش بده هر چند هم ادم خوبی باشه واقعا سخته کسی شوهرش معتاد باشه هیچ زنی دوست نداره جای مادر شما باشه شما خودت زنی درکش کن بنظرم باید پدرتو اصلاح کنی مادرتو سرزنش نکن

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

اگه پدرت خوبه و به قول شما ضررش فقط واسه خودش بوده چرا از شنیدن احتمال معتاد شدن شوهرت اینجوری اشفته ...

نگاهت خوبه

مرسی👏

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊
اگه پدرت خوبه و به قول شما ضررش فقط واسه خودش بوده چرا از شنیدن احتمال معتاد شدن شوهرت اینجوری اشفته ...

درست میگی من هیچکدوم از کارای بابامو تایید نمیکنم

ولی چون میدونم مامانم داره جلو چشم همه بابامو خراب میکنه که بخواد طلاق بگیره منم پشت بابامو میگیرم بالاخره شخصیت من نشات گرفته از بابام هست و خدایی مرد باشخصیت و خانواده داریم هست

مامانم دیگه چون قصد داره بکنه همه زندگیشو ازش و بره داره اینجوری میکنه