2777
2789
عنوان

مادر حسود

| مشاهده متن کامل بحث + 2382 بازدید | 56 پست
دقیقا تاالان هرچی هوس کردم از بیرون گرفتم ولی بالاخره ادم حسرت رو دلش میمونه که چرا دیگران باردار می ...

نه اصلا عزیزم گلایه نکن عادی باش.با شوهرت وقت بگذرون و زندگیتو بکن.گلایه هم بکنی غیراز اعصاب خوردی و بحث چیزی نداره.اگه کسی از دل ب کسی خوبی کرد کرده و گرنه ب اجبار کسی رو مجبور کنی بهت محبت کنه ک فایده نداره.مادر شما درسته پدرت اعتیاد داره ولی شما دخترشی باید خوبی کنه بهت الانم ک نمیکنه ب درک .زندگیتو بکن خوش بگذرون.منم سر بارداریم کسی همچین هلاکم نبود ولی گذشت خداروشکر 

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خیلی خوب گفتین واقعا شاید جواب بده این کار

بخدا منو شوهرم باهاش همدردیم میکردیم ولی کلافمون کرده ازبس که هرچی پیش میاد ربطش میده به بابام و وایمیسه دری وری بهش گفتن

هرررررچیزی فک کنی

باهم رفتیم مسافرت یه شهری وایساده بودیم ازشوهرم اسم شهرو پرسید بعد گفت خاک تو سر فلانی(بابام)

شوهرم خندید گفت اخه چرا مگه فلانی شهرو ساخته هیچی نگفت اون دیگه

میریم باغمون خوش بگذرونیم وایمیسه پشت سر بابام حرف زدن

میاد خونمون دورهم باشیم باز همش گلگی میکنه از بابام

خداییم شوهرم خیلی همدردی میکنه باهاش منم تا یه جاهایی که بدونم ناحق نمیگه همدردی میکنم

مامان منم خیلی حسوده. خیلی ام بم میگه حالا صبر کن بدبختیات مونده 😟 من همین جوری می مونم چجوری می تو ...

دل ادم واقعا میشکنه اخه بگو زن حسابی شوهر من منو ناراحت کنه اعصاب منو بهم بریزه که توهم ناراحت میشی

نه اصلا عزیزم گلایه نکن عادی باش.با شوهرت وقت بگذرون و زندگیتو بکن.گلایه هم بکنی غیراز اعصاب خوردی و ...

اخه نمیدونم چه پدرکشتگی با شوهر من پیداکرده که هی اینجوری میگه انقدددد که شوهر من احترام این زنو داره و خدایی تو کل اقوام بهترین داماد بوده واسش همچین که هرجا میره بعدش میاد میگه کلی تعریف شوهرتو دادن

آرزو میکنم برات که شوهرت اونقدر هواتو داشته باشه که دلت نسوزه بابت این چیزایی که گفتی و کم گذاشتن ما ...

فدات عزیزم خداروشاکرم بابت شوهرم

انشالله خدا یه عقلم به مادرم بده که بفهمه اگر شوهر من مشکلی واسش پیش بیاد زشتزش واسه اونم هست

دل ادم واقعا میشکنه اخه بگو زن حسابی شوهر من منو ناراحت کنه اعصاب منو بهم بریزه که توهم ناراحت میشی

من مامانم "خودشیفتس" اگه مامانت ویژگیای مادر خودشیفته رو داره باید بدونی که خودشیفته ها اصلا از کارای بدی که کردن پشیمون نمی شن پس گلایه کردن اینا بی فایدس. تنها کاری که جواب میده قطع رابطس. من جدیدا پیش میاد چند هفته با مامانم اصلا حرف نمی زنم و واقعا اعصابم ارومه. البته دیروز کلی باهاش حرف زدم و الان پشیمونم😭

۱۴هفته ام هم سابقه هماتوم دارم هم جفتم سرراهیه زیاد نمیتونم کار کنم درحد اشپزیو ظرف شستن فقط اونروز ...

من پدرم اینجوریه ینی فقط فکرخودشه فقططططط خودش و خودش ولاغیر

امامادرم ماهه ازش دورم 

الانم باکابوس ازخواب پریدم همشم مقصر پدرمه اینجوری شبا کابوس میبینم.تنهاهم هستم پاشدم یه آب زدم صورتم آب خوردم تاآروم شم 

خدایا شکرت بخاطر همه ی نعمت هات❤️💙🙏.                   این کاربری ششم منه☺️

به خاطر بارداریت همه سعیتو بکن که بیخیال باشی و اصلا ناراحت نشی، سعی کن ابدا مادرت رو هم نرنجونی، مخصوصا که الان به همراهیش اگر چه کم هم باشه احتیاج هم داری. انشاالله برای نی نی تو راهت بهترین مادر دنیا باشی، من یادم نگه داشتم هر چی  و هر جا که از مادرم دلم شکست سعی میکنم اونطور نباشم و بهترین مادر باشم تا جایی که در توانم هست