2821
2789
عنوان

مادر حسود

| مشاهده متن کامل بحث + 2253 بازدید | 56 پست
شوهرمم میگه ولی لامصب مادره نمیشه میگم حداقل هرچیم بد باشه دلسوزم هست که بیاد تو این دوران بارداری ...

من اگه مادرم مث مادر شما بود فقط دوهفته یبار هفته یباری ی زنگشون میزدم.از خوشیهات پیشش نگو.مادری ک چشم دید زندگی بچشو نداشته باشه فکر نکنم جایی ب دردش بخوره

عزیزدلم مادرت خستست همینکه سر به سرش نمیذاری و بحثو کش نمیدی بهترین کارو میکنی. احسنت بهت. اینجور ...

الان بیشتر عذاب وجدان دارم که چرا هیچی نگفتم

خیلی دلم شکست بیچاره شوهرم الان تو جاده های اهواز تو اوج گرما داره سختی میکشه واسه زندگیش و اسایشش بعد مادر من بیاد اینجوری بگه

اونروز بعد ۳ماه که از بارداریم گذشته بود زنگ زدم بهش گفتم داری مادربزرگ میشی و گفتم ۲ماهمه نگفتم ۳ماه

و ما ۴سال ناباروری داشتیم

برگشت بهم گفت خداروشکر من میگفتم این شوهرت هی میره بیرون با مردم کلکل میکنه دل مردم میشکونه اینا بچه دار نمیشن😐😐😐حالا بیچاره شوهر من😩مرد رکی هست ولی اصلا اهل دل شکستن نیست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

با بابات صحت کن ترکش بده هر چند هم ادم خوبی باشه واقعا سخته کسی شوهرش معتاد باشه هیچ زنی دوست نداره ...

پدرم یه سال دو سال نیست که درگیرشه ۱۵ساله

هرکاریم فک کنی واسش کردیم الان ازمون دوره ولی به گفته خودش چن ماهیه تو ترکه حالا تا بیاد ببینیم اینسری چکار میکنه 

نه اینجورام نیس عزیزم

مردمعتاد من میدونم چجوره چون شوهراولم بود ادم خیلی باهاش اذیته

توچون پدرته وحس پدرودختری داری مدافعشی

ضمن اینکه شوهرت درامدش خوبه کارگر بگیر جمع وجورکنه شایدمادرت روحیه نداره یاهرچی

مادرتم درک کن شایدکمبودایی داره

😍نی نی سایتیها برای خونه دارشدنم دعا میکنین؟خیلی شرایط سختی دارم ولی دلم روشنه به دعای خیرشما گل گلی ها🪷

من اگه مادرم مث مادر شما بود فقط دوهفته یبار هفته یباری ی زنگشون میزدم.از خوشیهات پیشش نگو.مادری ک چ ...

دقیقا

من ای وی اف کردم اصلا زنگمم نمیزد که مبادا بخواد بیاد یکاری واسم انجام بده بااینکه فقط دوتا کوچه فاصلمونه همینم که فهمید میخوام انتقال بدم وسایلشو جمع کردن رفتن خونه پدربزرگم موندن بزور ۳،۴روز اول فقط اومد واسم ظرف شست و رفت

دقیقا من ای وی اف کردم اصلا زنگمم نمیزد که مبادا بخواد بیاد یکاری واسم انجام بده بااینکه فقط دوتا ک ...

منم ای وی اف کردم انشالا کوچولوتا سالم بغل بگیری اصلا حرص نخور ک بچت انشالا بدون هیچ‌مشکلی دنیا بیاد من یکم حرص خوردم بچم رفلاکس داشت کمی.مواظب خودت باش.امیدتو ب خدا کن.کار همیشه هست بیشتر استراحت کن تا انشالا نی نی بیاد بغلت ب زودی

نه اینجورام نیس عزیزم مردمعتاد من میدونم چجوره چون شوهراولم بود ادم خیلی باهاش اذیته توچون پدرته و ...

نه تنها مادرم ما که دختراشم بودیم اذیتیم ولی خب بقولا پدرمونه

مادرم روحیه اش فوووووق العاده خوبه و اینکه دارم میگم مادر فکر زن ۴۰ساله خوش بر و رو باشید نه یه پیرزن ۶۰،۷۰ساله

مامانم جوونه خیلیم به خودش میرسه روحیه اشم عالیه ولی بمن که میرسه یه تیکه ناراحتی واسم درست میکنه انگار من مقصر بودم اون بابابام ازدواج کرده

منم ای وی اف کردم انشالا کوچولوتا سالم بغل بگیری اصلا حرص نخور ک بچت انشالا بدون هیچ‌مشکلی دنیا بیاد ...

میخام حرص نخورم ولی نمیزارن

یه گروه داربم ای وی اف هستن اکثرا همشون خونه مامانشون بودن از اول تا اخر بارداری یا مادرشون خونه اونا دلم واسه خودم سوخت که هیچکیو ندارم 

شوهرم گفت فدای سرت نهایتا کارگرمیگیرم میاد کاراتو میکنه ولی چون شهرمون کوچیکه و همه همدیگرو میشناسن دوست نداشتم پای کسی به خونم بازبشه

نه تنها مادرم ما که دختراشم بودیم اذیتیم ولی خب بقولا پدرمونه مادرم روحیه اش فوووووق العاده خوبه و ...

فکر خودت باش.زندگیتوبکن .بچسب ب زندگیت و شوهرت.خداذوشکر ک احتیاجی ب کسی نداری.غذایی چیزی هم دلت خواست این همه رستوران.رابطتو کمتر کن تا اعصابت اروم تر بشه.خداروشکر خانوادت در حد خودشون هستن و

نیازی نیس شما بخای ب فکرشون باشی و غصشونا بخوری.فکر خودت باش و زندگیت

نه تنها مادرم ما که دختراشم بودیم اذیتیم ولی خب بقولا پدرمونه مادرم روحیه اش فوووووق العاده خوبه و ...

باشه عزیزم عب نداره الان داغونه

میگم من شوهراولم معتاد بود ولی روحیم به ظاهرخوب ازدرون خراب.خیلی ادم کمبود داره بیشترم روح وحس ادم

تااینکه جداشدم

توکه شوهروزندگیت خوبه خداروشکردرکش کن وتوقع نداشته باش بخدا سخته ولی پیش خدابزرگ میشی احترامش بذاری

برا کاراتم کمکی بگیر

😍نی نی سایتیها برای خونه دارشدنم دعا میکنین؟خیلی شرایط سختی دارم ولی دلم روشنه به دعای خیرشما گل گلی ها🪷

فکر خودت باش.زندگیتوبکن .بچسب ب زندگیت و شوهرت.خداذوشکر ک احتیاجی ب کسی نداری.غذایی چیزی هم دلت خواس ...

دقیقا تاالان هرچی هوس کردم از بیرون گرفتم ولی بالاخره ادم حسرت رو دلش میمونه که چرا دیگران باردار میشن انقد اطرافیان نازشونو میخرن من هیچکی طرفمم نمیاد

خداروشکر شوهرم خوبه هوامو داره

واقعا دلم شکسته ازبن حرفای مامانم تصمبم دارم چنروزی بهش زنگ نزنم وقتی اون زد میخوام گلایه کنم ازش ولی میدونم اول حق به جانبه و نمیدونم چی بهش بگم

باشه عزیزم عب نداره الان داغونه میگم من شوهراولم معتاد بود ولی روحیم به ظاهرخوب ازدرون خراب.خیلی اد ...

هیچ توقعی ندارم ازش دیگه 

مامان منم یه سالایی خییییلی روحیش خراب بود ولی الان همه چی فرق میکنه باید ببینی تا بفهمی من چی میگم