2777
2789
عنوان

اگزما

141 بازدید | 11 پست

حدود 10 ساله پوست کف دستام خیلی خشک شده و ترک برمیداره و بعضا خارش هم داره، دکتر و طب سنتی زیادی رفتم اثری نداشته، یکی میگه اگزماست یکی دیگه میگه حساسیت و یکی دیگه میگه آلودگی، فعلا دوساله فقط با وازلین چربش میکنم تا بدتر نشه

کسی میدونه چاره چیه؟ 

منم حساسیت پوستی دارم ...فک میکنم تااخر عمر باادمه فقط ممکنه کم و زیادبشه شدتش اما کامل رفع نمیشه‌.

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مال من دونه های ریز در میاد اینقددخارش داره ک نگو ..بعد ۳ روز کامل میره ولی بندای انگشتم حالت ترک و خشکی میزنه .ی پماد ساختگی میزنم ولی خب رفع میشه بازم ی مدت دیگ سر و کلش پیدا میشه 

خدایا شکرت بابت تموم لحظات زندگیم ❤
خانمها که باید براشون مهمتر باشه

بخوای حساس بشی بیشتر روحیه خودتو  خراب میکنی ...بعدم اونقد مشکل حادی نیست ک بخواد فکرمو درگیر کنه ...اینم ی جور حساسیته مهم بودن یا نبودش درمانش ک نمیکنه روند اگزما اینه 

خدایا شکرت بابت تموم لحظات زندگیم ❤
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز