2777
2789
عنوان

بی پولیم😔

389 بازدید | 11 پست

خسته شدم تو ۲۲ سالگی به خاطر حرف مادر که دختر سرکش میشه بمونه تو خونه و هرسری که میشد حرف خانوادشو میزد بهم که میگن ما هرزه ایم و ول چون دانشگاه شهرستان میرفتم و بچه طلاقیم و همه جا تنهایی میرفتیم و مرد بالا سرمون نبود و بابام اصلا حمایتم نکرد خونه جای موندن نبود و مجبور شدم بزور به دوست پسرم بگم بیاد خواستگاری اونم با اینکه بی پول بود مجبوری اومد و ازدواج کردیم.الان هنوز کارش نگرفته و شانسشم خوب نیست. و ما تو بی پولی هستیم. چی میشد مامانم اذیتم نمی‌کرد و همراه بود و ما نم نم پول جمع و جور میکردیم بعد ازدواج میکردیم😔 

الانم مامانم میگه من کی اذیتت میکردم میخواستی ازدواج نکنی. از خودشو و همه فامیلاش بدم میاد.

حالا دیگ کاریه شده خودتم سرکار برو‌

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دیگه الان بی پولی معضل اصلی جامعه شده اکثرا همینن ناراحت نشو 🩷

پیش خودم میگم اگه مامانم ادمی بود که اذیت نمی‌کرد تو خونه میموندم و کم کم پول جمع میکردم و نگرانی زندگی متاهلی نبود شاید وضعیت جور دیگه بود

۲۲سالگی ازدواج کردم الان۲۳ام

توکل به خدا کنید اگه تونستید یکم پول پس انداز کنید راستیتش الان همه با مشکل بی پولی مواجهن خودتو ناراحت نکن با این که مجردم ولی درکت میکنم

شوهرت خوبه حداقل ؟ اهل کار کردن هست اخلاقش چطوره 

اره اخلاقش که خیلی خوبه

کار میکنه. تاسیساتیه. اونم بگیر نگیر داره . بعضی وقتا کار هست بعضی وقتا نیست . تو فکر این بودیم کار خودمونو بزنیم که سرمایشو نداریم

اره اخلاقش که خیلی خوبه کار میکنه. تاسیساتیه. اونم بگیر نگیر داره . بعضی وقتا کار هست بعضی وقتا نیس ...

اشکال نداره اگه اهل کار باشه خیلی خوبه 

همین که الان در آرامشی کافیه در کنار هم پیشرفت هم میکنین انشالله 

پیش خودم میگم اگه مامانم ادمی بود که اذیت نمی‌کرد تو خونه میموندم و کم کم پول جمع میکردم و نگرانی زن ...

ببین هر کسی تو زندگیش یه مشکلی داره خدا رو شکر دوست پسرت ادم خوبی بوده که پا پس نکشیده و تنهات نذاشته حالا هم کم کم کارتون راه میفته به امید خدا 

مامانتم لابد نگرانت بوده ولی نمیدونسته چطور بگه