2777
2789

چجوری میتونی اعتماد کنی وقتی هیچ شناختی ازش نداری؟چجوری میتونی دوسش داشته باشی وقتی تا شب خاستگاری ندیدیش؟

من و همسرم درسته فامیل هستیم ولی بازم از 2 ماه قبل خاستگاری باهم در ارتباط بودیم{ میگیری که چی میگم}!

فامیل خیلی دور بودیم و تا همون 2 ماه قبل خاستگاری هم ندیده بودمش🥺😂

هاریکا جانم متولد 04/04/04💞 

هیچوقت از سنتی خوشم نیومد 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثه قدیم خو نیس که همون شب اول ازدواج کنن

میان خاستگاری بعد شروع میکنن اشنایی بیشتر،،ی جورییی سنتیو جلوه میدین. اینجا  انگاردخترو باقمه میفرستن سرسفره عقد شب اول خاستگاری

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️

عزیزم سنتی ها هم که همون فردای خاستگاری عقد نمیکنن خب اونا هم چند ماه با هم آشنا میشن فقط دیدار اولشون تو خونه و با حضور خانوادست

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

من خودم دوست بودم با همسرم ولی این چیزا بستگی به عقده ادما داره و فرهنگ و طرز فکر و خیلی چیزاشون.

مثل اینه بهت بگن چطوری تونستی ۱۸ سالگی ازدواج کنی؟؟ من ۱۸ سالگی درگیر دانشگاهم بودم و رویاهام و.... .

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

بعضیا سنتی میرن خواستگاری ولی اکثرا دوره شناخت دارن چندماه. یعنی شروع آشناییشون فقط سنتی هست

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹