2777
2789
عنوان

چجوری میتونید سنتی ازدواج کنید؟😔🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1249 بازدید | 97 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر منم از طریق معرف اومد ، جلسه اول با مادر و خواهر و زن داداشش اومدن  ، بعد من ظاهر پسندم نبود ، ولی باقی شرایطش اوکی بود ، ولی رد کردم رفت ، بعد یک ماه هی اصرار که حالا بزارید ۲ جلسه حرف بزنیم بعد رد کنید وفلان و.. منم قبول کردم حرف بزنم و جذب اخلاقش شدم ، و بعدش اومدن بله برون ولی عقد نکردیم تا ۲ سال رفت و امد کردیم و بعد عقد کردیم 

به داستان زندگی هیچکس نخند ، راه طولانیه .... و هنوز داستان زندگی تو هم تموم نشده 👣👣👣

چطوری میتونی وقتی اطلاعی از چیزی نداری تاپیک بزنی؟ 

یعنی فکر می‌کنی مثل پنجاه سال پیش بعد از عقد همدیگه رو میبینن ؟؟ با چه منطقی ؟!! 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

قرار نیست که شب خواستگاری دستش رو بگیری و ببری محضر 

چندین ماه صبر میکنی با خیال راحت و نه دزدکی و با استرس باهاش بیرون میری با خانواده اش ارتباط میگیری اگر به دل هم نشستید ازدواج میکنید

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞