2777
2789
عنوان

چجوری میتونید سنتی ازدواج کنید؟😔🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1249 بازدید | 97 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچوقت از سنتی خوشم نیومد 

وای نمیدونی چه کیفی داره وقتی با هزار خواهش و التماس مامان طرف زنگ میزنه قرار بزاره واسه جلسه خاستگاری به نظرم اینجوری بیشتر به دختر احترام گذاشته میشه البته هر کس ی نظری داره این صرفا نظر منه

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

سلام در واقع بعد خواستگاری که نمیرند سر خونه زندگیشون  

چند ماه نامزدی و شناخته  اگه خوششون بیاد بعد عقده و بعد عروسی 

اگه خوششون نیاد جدا میشن 

عشق هم همونطور که تو دوستی پیش میاد تو نامزدی و عقد اتفاق میفته 

البته جلسه خواستگاری هم یکی که نیست 

اول خانواده میایند میپسندند جلسات بعد اگه دختره یا پسره پسندید میاند با هم صحبت میکنند حداقل ۷،۸جلسه تا خانواده ها شناخت پیدا کنند 

تمام سال های تحصیلی نون و پنیر می بردم مدرسه فامیلمم حاجی بود و اینچنین شد که شدم حاجی نون پنیری 😅😅😅

تصورتون از ازدواج سنتس چیه؟؟ 

مگه قدیمه که سرسفره عقد همو ببینن؟ 

منم سنتی بودم

پیامک بازی داشتم.. بیرون رفتن داشتیم.. عاشقی داشتیم. شناخت داشتیم. بعد ازدواج کردیم

تو ازدواج بحث شناخت مهمه که اصلا ربطی به نوع آشنایی نداره زبط به سیاست و هوش طرفین داره که بتونن همو بشناسم! 

همه اینا که طلاق میگیرن سنتین؟ 

انتخاب اشتباه چه ربطی به نوع آشنایی داره؟؟? 

عزیزم سنتی ها هم که همون فردای خاستگاری عقد نمیکنن خب اونا هم چند ماه با هم آشنا میشن فقط دیدار اولش ...

اره تقریبا همون دوستی هستش اما  با شناخت خانوادست و اصولی 

تمام سال های تحصیلی نون و پنیر می بردم مدرسه فامیلمم حاجی بود و اینچنین شد که شدم حاجی نون پنیری 😅😅😅
تازه خانواده داماد ‌عزت احترام میزان

دقیقا تازه اینطوری خانواده ها مورد تایید یکدیگرند

عزیزم سنتی ها هم که همون فردای خاستگاری عقد نمیکنن خب اونا هم چند ماه با هم آشنا میشن فقط دیدار اولش ...

بله رو میگه که نامزد میکنن😑

هاریکا جانم متولد 04/04/04💞 

سنتی ازدواج کردم، اونم فرمالیته و با یه جلسه خواستگاری! رو حساب آشنایی قبلی پدرها... حال و روزم بعد از ۱۳ سال تماشاییه!

همون دایه مکفی اهمالکارم، نمیدونم چی شد که از اکانتم خارج شدم و به هر دری زدم نتونستم وارد بشم!