2777
2789
عنوان

چجوری میتونید سنتی ازدواج کنید؟😔🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1249 بازدید | 97 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو سنتی خیلی بیشتر چون اونا خواهان و دنبال دختر اومدن

خب تو دوستی هم همینجور هست و خواهان دختر هستن و مگه تو دوستی دنبال دختر نمیان عجب 

بعدشم عزیزم الان دیگه ازدواج سنتی کم شده دیگه باید دختر و پسر دایره ارتباطشون رو زیاد کنن تا بتونن ازدواج کنن چون دیگه مثل قدیم سنتی خیلی کم شده و خودشون باید یکی رو پیدا کنن

تازه وارد نیستم‌ کاربری قبلیم تعلیق شد  
دایی و زندایی منم 6 ساله پیش سنتی ازدواج کردن و تا بعد عروسی هم همچی اوکی بود همه هم میگفتن دختر خوب ...

چرا تا قبل از بچه دار شدنش دیوانه نبود 

بعد از بچه دیوانه شده ؟!

به نظرم ایشون خونه دایی تون دیوانه شده

https://eitaa.com/banoi553   حمایت کنید لطفا 😘 دستتون رو روی لینک نگه دارید آبی که شد بازش کنید💞
بله یکی خود من  ۱۳ خواستگاریم بود ۲۱ عقد کردیم  تو ۸ روز همه چی تموم شد  ینی جایی ...

خب مام وقتی عقد کردیم میگیم نامزدم با فلانی ولی قبلا چند ماهی رفت و آمد داریم و اسمی هم نمی ذاریم روش. باورم میشه یه عده اینطور باشن ولی اینکه اغلب اینطوری باشن نه. سخته برام باورش