2777
2789
عنوان

چجوری میتونید سنتی ازدواج کنید؟😔🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1249 بازدید | 97 پست
وقتی زنش شدم چهره واقعیشو رو کرد فهمیدم قرص میخوره و عصبیه 

چرا بهت نگفت 😐

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌
خب یه سوال اگر دوستی به هر دلیلی به ازدواج نرسه و بعد با یکی دیگه آشنا بشی و اون خوشش نیاد از روابط ...

صدرصد میگم از نظر من گذشته آدما به هم ربطی نداره چون اون زمان توی زندگی هم نبودن

قضاوت کردن دیگران براساس گذشتشون واقعا اشتباهه و اگر اون فرد اینجوری باشه مطمئن باش آدم مورد نظر من نیست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من و همسرم روز خواستگاری همو دیدیم ، هر دو به اجبار مادرها ،، ولی واقعا برام باورنکردنی بود که اینقدر جذاب بودیم برای هم‌الان بعد ۱۶ سال میگم. خدایا شکرت  عشق و علاقه مهمه ،، شناخت‌مهمه ،، خانواده و اشتراکات فرهنگی‌شان مهمه ،، سنتی و دوستی نداره 

خدایا شکرت

خب تو تبریز پسره میاد خواستگاری 

بعد باهم حرف میزنن 

که خیلی وقتا هم اگه ببینن تفاهم ندارن تو جلسه خواستگاری ولی باز مجبورن با پسره ازدواج کنن 

چون از قبل خانواده ها تموم کردن قضیه رو دختر پسر الکی باهم حرف میزنن 

پدرای تعصبی تبریزی اعتقادی به عشق و علاقه تفاهم ندارن 

چون دخترشون با پسر مردم حرف زده دیگ تمومه 

البته شامل همه نمیشه ولی اکثرا اینطوریه

فردا یا پس فردای خواستگاری قرار میزارن صیغه محرمیت چند روزه میخونن 

بعد دختر پسر میرن آزمایش خون 

همینکه جواب رو گرفتن و مثبت بود میان عقد میکننننننن

ینی در عرض ۱ هفته پسر مردم میشه شوهرت و تمام 

چطور یعنی خراب شد 

رمز اینستاشو بمن داد قبلشم حدس میزدم دوسپسراشو میگه خواسگار وای چیزایی دیدم ک فقط جیغ میزدم گریه میکردم انگار مرد گولم زده باشه اونطور😄

دلبر دلربا عشق سرورتون

واقعا؟! باورم نمیشه

بله یکی خود من 

۱۳ خواستگاریم بود ۲۱ عقد کردیم 

تو ۸ روز همه چی تموم شد 

ینی جایی فرصتی برا پشیمونی نبود آشنایی نبود

تو نی نی سایت میان میگن نامزدم فلان

میپرسن عقدی یا نه 

من تعجب میکنم 

خب نامزدی ینی عقد دیگ 

تبریزیا اول عقد میکنن بعد نامزد میمونن

خب تو تبریز پسره میاد خواستگاری  بعد باهم حرف میزنن  که خیلی وقتا هم اگه ببینن تفاهم ندا ...

چقدر واقعا ظلم‌هست در حق دختر و پسر ،، خدایا شکرت که شهر ما این رسم ها نیست ،،،ولی مطمئنن اگه جدی نخوان همدیگه رو ،، ازدواج‌نمیکنن 

خدایا شکرت
رمز اینستاشو بمن داد قبلشم حدس میزدم دوسپسراشو میگه خواسگار وای چیزایی دیدم ک فقط جیغ میزدم گریه میک ...

یا خود خدا ،، من اصلا مغزم‌کشش بعضی موضوعات‌انحرافی و نداره 

خدایا شکرت
یا خود خدا ،، من اصلا مغزم‌کشش بعضی موضوعات‌انحرافی و نداره 

بقدری حشر چپکی بودن همشون کپ میکردی ب مادرشون رفتن مدام کارای عجیب منتظر عجایبم بودن مدام😄تو خودشون نه بقیه میگشتن عجیب پیدا کنن واس خودشون هر چی ک بود عادی بود😆

دلبر دلربا عشق سرورتون

مورد شمام شبیه سنتی بود ها بیشتر

اینکه دوماه باهم رل بودیم و خودم قبول کردم که بیاد خاستگاری کجاش سنتی میشه؟😐من قبل همسرمم دوسه تا خاستگار داشتم ولی گفتم پاشونو تو خونه‌هم حق ندارن بزارن به مامان بابام گفتم اگه اینا بیان خاستگاری من کلا خونه نمیمونم که منو نبینن

هاریکا جانم متولد 04/04/04💞