2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو 

واسه حجم هر عضله سه ست تمرین داده بشه هر جلسه خوبه یا ۴ ست؟و تغییر برنامه هر ماه چجوریه مثلا من ۴ ست جلو بازو میرم با تکرار ۸ ماه بعد چند تغیر ایجاد کنم مثلا بکنم ۴ ست با تکرار ۱۰ خوبه یا کلا ست و تکرار و استراحت تغییر کنه

بپرس

واسه حجم هر عضله سه ست تمرین داده بشه هر جلسه خوبه یا ۴ ست؟و تغییر برنامه هر ماه چجوریه مثلا من ۴ ست جلو بازو میرم با تکرار ۸ ماه بعد چند تغیر ایجاد کنم مثلا بکنم ۴ ست با تکرار ۱۰ خوبه یا کلا ست و تکرار و استراحت تغییر کنه

بپرس عزیزم

بپرسید

مربی برنامه میده 

اونجا میگ طی یک ماه چند ست از هر ورزش و با چقدر تکرار و چند ثانیه استراحت

ولی اگ بار اولته از ۳ ست شروع کن بدنت آماده بشه 

ماه به ماهم ورزشا عوض میشن با تکرارهای بیشتر البته و تعداد ست بیشتر 

واسه حجم هر عضله سه ست تمرین داده بشه هر جلسه خوبه یا ۴ ست؟و تغییر برنامه هر ماه چجوریه مثلا من ۴ ست ...

اولا که بدنسازی یک رشته ای که قانون زاویه هاخیلی مهمه اگر چند درجه زاویه را بیشتر یا کمتر بکنی فشار به عضله هدف نمی‌رسه 

بعدشم تو باید تمرکزی بزنی وزنه 

من برای هجم سوپر ست میزنم هر کدوم ده تا 

وپنج ست 

برای عضله سازی 

غذای مناسب 

خواب 

آب کافی 

دوری از دود و مشروب 

آفتاب گیری خوب 

برنامه را اگر یکسال داری کار میکنی ۲ ماه عوض کن 

ولی اگر بیش از ۱ ساله 

ماه به ماه عوض کن 

اولا که بدنسازی یک رشته ای که قانون زاویه هاخیلی مهمه اگر چند درجه زاویه را بیشتر یا کمتر بکنی فشار ...

مثلا ماه اول ۴ ست میری با تکرار ۸ ماه بعد میشه ۴ ست با تکرار ۱۰ برم یا باید چند تغیر ایجاد کرد،مثلا بکنی ۵ ست تکرار ها مثلا ۸ ۸ ۱۰ ۱۰ ۱۲