2777
2789

سلام بچه ها من از قبل حملات پانیک داشتم 

ولی خییییلی بهتر شدم 

بعد زد یه ماه پیش دماغمو عمل کردم و با شروع دوران نقاهتم که خیییلی سخت بود حملات دوباره بهم دست داد 

اصلا نمیتونم از بینیم لذت ببرم 

هی افکار مثلا:اگه نفسم درست نشه؟اگه کیپ بودنش درست نشه 

اگه خوب نشم

اگه با این دماغ نتونم مسافرت برم و خشکیش درست نشه

اگه نتونم ازدواج کنم با این گرفتگی بینی ...... وکلی افکار مسخره 😭😭😭😭 

اگه اگه اگه میاد سراغم و کلا به روح پدرم از بعد عمل بینی زندگی نکردم کلا همه چیم ریخته بهم 

پیش روانشناسم رفتم به حدی لاغر شدم و افکار هجوم میارن که ۱۰۰۰۰۰۰۰دفعه گفتم کاش عمل نمیکردم توروخدا چیزی بگید 

تجربه ای 

راهنمایی

حتی به تاپیکام نگاه کنید متوجه این اضطراب غیر قابل کنترلم میشید

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم بااین حجم از وسواس فکری بهتر نیست حتما پیش روانپزشک برید

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
عزیزم بااین حجم از وسواس فکری بهتر نیست حتما پیش روانپزشک برید

دوستم میگه خودتو به دارو عادت نده 🥺نمیدونم خاهر توروخدا دعام کنید 

روانشناس گفت ربطی به دماغ نداره اصلا ولی خودم هی میگم کاش نمیرفتم چون شدتش بعد عمل بیشتر شد

عزیزم خوب میشی فقط اون پیچ رو فالو‌کن 

مامانم میگه این همه ادم عمل میکنن تازه بغیر عوارضش زشتم میشن 

ولی کلی اعتماد به نفس میگیرن 

تو از وقتی رفتی عمل مارم بدبخت کردی 

با اونکه خشگل شدم هیییییییییچ لذتی نمیبرم 🥺🥺🥺هی میگم دیگه نمیتونم برم زیر بارون و برف نکنه بینیم چیزیش شه پدرم درومده 

وقتى انقدر اضطرابت زياد هست فقط داروى آرامبخش بايد بخورى عزيزم مخصوصا كه ميگى سابقه پانيك هم دارى.&n ...

نمیدونم خاهر میگن خودتو به دارو عادت نده همش میخابونتت 

تمام روح و روانم ریخته بهم 🥺

درحالیکه همه الان بینی عمل میکنن کلی هم خوشحالن من ماتم گرفتم 

خب عزیزم توکل کن بخدا دلت روبا یادخدا اروم کن شماکه بااعتقادی چرا چون اکثر استرس‌ها وناارومی های ما ...

کلی دعا میکنم زیر بارون سر نماز موقع اذان حتی نامه به خدا ولی همش میگم کاش عمل نمیکردم 

روانشناسم گفت ربطی به عمل بینی نداره 

همش میگم حالا این دماغ خودت نیس چجوری میخای باهاش زندگی کنی 

اگه وسط یه مراسمی کیپ شه اگه ابریزش بگیری 😭😭😭😭اگه....کلی چرت و پرت 

نمیدونم خاهر میگن خودتو به دارو عادت نده همش میخابونتت  تمام روح و روانم ریخته بهم 🥺 درحالیک ...

خب عزيزم دارو نخورى كه بدتره ، پس اين داروها رو واسه چى اختراع كردن ؟؟ اولا كه عادت نميكنى دوما اصلا عادت كنى ، خيلى بهتر از اينه كه اينجورى همش اضطراب داشته باشى و فكراى الكى كنى. 

اينهمه مردم دارن از اين داروها ميخورن ، اتفاقى هم نيفتاده. فقط تو تنها نيستى كه اينجورى.