2777
2789

اگر چنین کسی هستی درخواست دوستی بده

برنامه هامون و بودجه بندی ها رو با هم هماهنگ کنیم

و پروژه بزنیم

من شخصا توصیه نمیکنم ، اگه تازه شروع کردی. بهتره .Net یاده بگیری. .NET Core. چیزی که نی نی سایت هم با همین ساخته شده. من فرانت اند کار میکنم. ۵ ساله. بازارش هی خراب تر و خراب تر میشه ، مخصوصا تو کشور ما که مدیران شرکت های خصوصی بی سواد اند. چقدر کار میکنی ، زحمت میکشی که سایتت سریع باشه، امن باشه و ... آخر سر چون ظاهر کار رو می بینه ، میگه آره چیکار کردی مگه، یه دکمه گذاشتی رو صفحه!

ولی بک اند کارا ، هرکاری میکنن پرستیژ داره. تازه اداره ها و سازمان های دولتی هم نیاز دارن به دات نت کار. هیچکاری هم نکنی ها، یه کوئری ساده هم بزنی در حد SELECT ، فکر میکنن آپولو هوا کردی!

کاربر مرد | خسته ام

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

من شخصا توصیه نمیکنم ، اگه تازه شروع کردی. بهتره .Net یاده بگیری. .NET Core. چیزی که نی نی سایت هم ...

مرسی از اشتراک گذاری تجربتون

الان در حال حاضر با این وضعیت اقتصاد شرایط چجوریه؟

مرسی از اشتراک گذاری تجربتون الان در حال حاضر با این وضعیت اقتصاد شرایط چجوریه؟

حقیقتش خوب نیست. حتی ۵ ماه من بیکاری هم کشیدم. از فروردین ماه. در حالیکه سالهای قبلش باز اوضاع بهتر بود. الان به نظرم اگه تو یه سازمان دولتی یا حداقل خصولتی کار کنید بهتره تا خصوصی.

من جایی هستم که نیمه دولتی هست. واقعا خیلی بهتر از شرکت های خصوصیه. شرکت ها خصوصی اصلا دنبال باج گیری هستن. سفته های چند صد میلیون با امضا قرارداد های NDA و تعهد محضری.

جا هایی رفتم مصاحبه که کل اجناس دفترشون روی هم ۲۰۰ میلیون نمیشد ولی سفته ۶۰۰ میلیونی میخواستن. همه شون هم به عنوان اهرم فشار و ابزار آزار و اذیت کارمند.

البته فقط برای برنامه نویسی نیست ها. کلا شرایط سخت شده. راننده های اسنپ هم حتی اوضاعشون خوب نیست. به نظرم چه فرانت اند چه بک اند حتما دولتی یا نیمه دولتی پیدا کنید. اصلا سمت مجموعه های خصوصی نرید. حتی معروف هاشون. خصولتی ها دات نت بیشتر لازم دارن. من شخصا فرانت کارم و خب از خوش شانسی بود که فرانت کار لازم داشتن.

کاربر مرد | خسته ام

حقیقتش خوب نیست. حتی ۵ ماه من بیکاری هم کشیدم. از فروردین ماه. در حالیکه سالهای قبلش باز اوضاع بهتر ...

تا به حال به فکر یادگیری بک اند هم افتادین؟

خیلی ها از کار شرکتی مینالن و میگن شرایطشون اصلا جالب نیست ، حقوقی هم نمیدن

حالا توصیه میکنن 2، 3 سال شرکت کار کنید بعد خودتون برید پروژه بگیرید و فریلنسر بشید

تا به حال به فکر یادگیری بک اند هم افتادین؟خیلی ها از کار شرکتی مینالن و میگن شرایطشون اصلا جالب نیس ...

افتادم ولی برام سخته. بخاطر همین به کساییکه اول راهن بیشتر توصیه میکنم. من با React , Vue و فریمورک هاشون NextJS Nuxt اینا کار کردم.
این زبان ها گرایش پیدا کردن به سمت FP یا همون Functional Programming ، بعدش بخوای از ساختار سوییچ کنی رو چیزی مثل دات نت که Object Oriented هست ، واقعا سخت میشه.

تا جایی که میدونم تو دات نت هم میشه FP نوشت ولی اصولا تا یه حدی ممکنه و مثل فرانت نیست. مفاهیم MVC و dto و ... برای کسی که چارچوب ذهنیش کاملا متفاوت بوده سخته.

کاربر مرد | خسته ام

[QUOTE=413900046]افتادم ولی برام سخته. بخاطر همین به کساییکه اول راهن بیشتر توصیه میکنم. من با React , Vue و فریمورک ...[

فعلا یادگیری رو شروع کردم

البته کسی که بک اند کار بود توصیه کرد اول فرانت رو شروع کنم بعد بک اند

توصیه خاصی شما دارین برای یک نفر که تازه اول راهه؟ و میخاد شروع کنه

حقیقتش خوب نیست. حتی ۵ ماه من بیکاری هم کشیدم. از فروردین ماه. در حالیکه سالهای قبلش باز اوضاع بهتر ...

ببخشید دوست داشتید دومی پاسخ بدید چقدر طول کشید یادبگیرید از دانشگاه خوندید یا کلاس جدا رفتید؟ و اینکه درامدتون چطوریه حدودی؟ یه توضیح کوتاه راجب برنامه نویسی کلا اگر بدید ممنونتون میشم

آزاد استوار همچون سرو ایرانی

[QUOTE=413900046]افتادم ولی برام سخته. بخاطر همین به کساییکه اول راهن بیشتر توصیه میکنم. من با React ...

اول پایه رو یاد بگیرید HTML, CSS بعدش هم JS رو تمام و کمال یاد بگیرید. سعی کنید بدون فریمورک و با js خالی پروژه بسازید برای خودتون. پروژه های شخصی حتی در حد todo list برای شروع خوبه. تا کامل js رو یاد نگرفتید جلو نرید.

بعدش برید سراغ یه کتابخانه یا فریمورک. مثل ریکت. همون اول نرید سراغ Next. اول خود کتابخانه رو یا بگیرید. با مفاهیم state ها ، چرخه های رندر و ... آشنا بشید. مخصوصا تو ریکت. چون کنترل بیشتری دارید دردسر های بیشتری هم خواهید داشت! یهو بخاطر درست استفاده نکردن useEffect و useState حلقه بی نهایت و crash کردن سایت واسه تون اتفاق میوفته. قطعا این تجربه هارو خواهید داشت که خوبه.

البته Vue بیشتر اتومات هست و کمتر دردسر داره ولی نمیدونم بازار کارش چطوره.

بعدش که یاد گرفتید برید TypeScript یاد بگیرید. قبل از یادگیری هر چیزی مثل Next یا Nuxt یا Angular / Analog ، حتما تایپ اسکریپت یاد بگیرید. چون از چیزای اولیه ای هست که انتظار دارند بلد باشید.

حالا بعدش میتونید برید سراغ Next یا Angular یا Nuxt

Angular برای افراد مبتدی سخته چون هم به طور پیشفرض Typescript هست هم ساختار object oriented داره ولی بعدا اگه یاد بگیرید خوبه. وب اپلیکیشن همراه من همراه اول با Angular ساخته شده.

اکثرا سازمانی ها Angular کار میکنن.

React هم بازار کارش در حوضه شرکت های خصوصی و کسب و کار های کوچک و متوسط زیاده. تقریبا هر کی از سر جاش پا میشه میره React یاد میگیره. بازارش اشباع هم هست، مراقب این موضوع باشید.

کاربر مرد | خسته ام

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز